Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2004

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wzmacniacz
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.06
    • 143

-

Sorry!
    Co roku, niewiem z jakiej przyczyny, zapominam o kilku krajach.

Comment

• zubero
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2003.09
      • 45

Niestety skleroza Wzmacniacza, męczy go jeszcze w kilku dziedzinach

Comment

• Gacka
        Porucznik Browarny Tester
        • 2003.10
        • 373

Jakies szczegoly
        Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• zubero
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2003.09
          • 45

He he - to tajemnica "domowa"

Comment

• Beermatt
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.10
            • 192

Gacka napisał(a)
            No tak dzieci,ten Pan ma racje.Przeciez kazdy z nas do tej pory wiedzial,co kto zbiera.Owczy ped,chyba nie ma sensu...Znana nam wszystkim Para ze Slaska ( nie mojej kochanej druzyny!),wlasnie dlatego przestala brac udzial w ankiecie Polskich kapsli.Nie wiem do konca,ale zdaje sie zdenerwowal ich udzial w liczeniu wszystkich sygnatur,odwrotek,pogrubionych sygnatur,itd.Przeciez mozna zrobic sobie ankiete kolejna(osobna) z roznymi sygnaturami-odwrotami.Wystarczy spytac kto chce w niej brac udzial.Przyznam szczerze ze sam biore udzial w owczym pedzie,zaliczajac zgubienia.Sygnatury traktuje natomiast calkiem inaczej,chodzi przeciez o inne miejsca produkcji kapsla.Moze warto trzymac sie takiej listy jaka Wzmacniacz robi do tej pory?
            O kim Ty prawisz kolego ?? Czy ja o czymś nie wiem ?

Zaczynam liczyć

Comment

• Gacka
              • 2003.10
              • 373

Chodzilo mi o Wasz brak w polskich kapslach...TYLKO POLSKICH...Z TEGO CO PAMIETAM,CHODZILO O SYGNATURY,ODWROTKI,NADRUKI,ETC...
              Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• Beermatt
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.10
                • 192

No to się zgadza. W ubiegłym roku była tylko suma z Polski i w tym roku będzie podobnie.

Comment

• wzmacniacz
                  • 2002.06
                  • 143

Chciałem tylko przypomnieć ze termin nadsyłania zgłoszeń do ankiety mija 31 stycznia 2005 roku. Im szybciej przysłane beda wyniki tym szybciej będe mógł opracować ankietę. Narazie zgłoszenia nadesłało 21 osób. Może w tym roku przekroczona będzie rekordowa jak dotąd liczba zgłoszeń "32"
                  Pozdrawiam

Comment

• wzmacniacz
                    • 2002.06
                    • 143

A więc Ankieta Kapsli 2004 została juz zamknięta! W tym roku padł rekokord w ilości ankietowanych! Tych którzy nie zdazyli przesłać ankiet w tym roku, zapraszam w przyszlym roku! Niestety niezdążę przygotować ankiety do giełdy warszawskiej, ale na Kraków już bedzie rozesłana!
                    Podsumowując, jedynie duża liczba zgłoszen jest pozytywna wiadomością! Niestety "owczy pęd" wziął górę nad zdrowym rozsądkiem!!!!!!! I niektóre kolekcje sa naprawdę wyśrubowane do granic możliwości. Przy tej tendencji nie nowe tabelki w ankiecie rozwiązałyby sprawę, ale komisja lustracyjna, liczaca te zbiory. Na rok następny napewno ankieta będzie nieco inna i mam nadzieje wreszcie będzie mozna bez wiekszego problemu porównać swoją kolekcje do kolegów. Kilka całkiem ciekawych propozycji dostałem na mojego maila lub telefonicznie.
                    A więc przed giełdą Krakowską oczekujcie ankiet w waszych szkrzynkach mailowych.
                    Pozdrawiam

Comment

• wzmacniacz
                      • 2002.06
                      • 143

Dodam jedynie ze ankiet wpłynęło 51, od kolekcjonerów. A we wszystkich kolekcjach nasi koledzy posiadają 200473 kapsle. Robi wrażenie!

Comment

• Gacka
                        • 2003.10
                        • 373

Ludzie,ludzie zwariowalem! Tylu kolekcjonerow? Ale az tyle kapsli? Milo to wszystko slyszec!!!
                        Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• ronin
                          • 2004.10
                          • 154

W porownaniu z ubieglym rokiem i wynikiem 32 kolekcjonerow bioracych udzial w ankiecie skok do 51 kolekcjonerow jest naprawde niezlym wynikiem

Comment

• wzmacniacz
                            • 2002.06
                            • 143

Pozwoliłem sobie załozyć pierwszy temat na tej stronie! A wiec dzisiejszej nocy udało mi się , przy ogromnej pomocy żony, opracować ankietę i dziś będzie ona w waszych skrzynka mailowych!!! Padł rekord w ilości osób biorących w niej udział, 51 kolekcjonerów!!!! We wszystkich kolekcjach znajduje się 200473 kapsli a to już jest poteżna ilość. Ankieta wyszła jak wyszła. Paru osobom "zaszumiało" i niestety wyniki nie są wiarygodne!!Wszystkie dane zawarte w niej sa przepisane z orginalnych formularzy przysłanych przez was, niczego nie zmieniałem ani nie poprawiałem! Jedynie w zagranicy pozwoliłem sobie usunąć kilka państw ale jeszcze nie wszystkie!!
                            Na rok następny rok szykuję już zmieniona wersje ankiety będzie ona, mam nadzieję , uczciwa i porównywalna!!!
                            Wszystkim którzy wzieli udział w ankiecie dziekuję!!! Tych którzy w tym roku nie zdążyli wypełnić ankiet zapraszam na ankietę 2005. Wyniki w skróconej wersji dla nie biorących udziału w ankiecie będą zamieszczone na stronie Pawła! www.kapsle.xon.pl. Za co bardzo mu dziękuję! I zapraszam wszystkich do korzystania z nowo stworzonego forum dla kapslarzy, na które link znajduje sie na jego stronie.

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23991

Nie chcę się czepiać, ale jako że nośnika dla zebrania ankietowanych użyłeś BrowarBizowego, wypadałoby też i wyniki podać tutaj - nieprawdaż?

Nie piszę że wyłącznie tutaj bo nie o to chodzi żeby jakoś się ograniczać.
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• wzmacniacz
                                • 2002.06
                                • 143

Oczywiście masz racje! Taki miałem zamiar! Wersja skrócona dla osób które nie wzięły udziału , oczywiscie będzie! Sorki że o tym nie nadmieniłem. Jak tylko wrócę z giełdy w w-wie to uczynie !!!!

Comment

Przetwarzanie...
                                X