Musisz Arcie wybaczyć mojemu mężusiowi. Siedzieliśmy z wynikami do bardzo późna i chyba mu to zaszkodziło. Obiecuję ze go przypilnuję aby wszystko się znalazło tam gdzie należy i powinno. Także cierpliwośći Pozdrawiam wszystkich kolekcjonerów kapsli i do zobaczenia jutro na giełdzie
Szacuneczek za szybka robotę ! Miło było spotkać się w starym gronie chociaż zauważamy mnóstwo nowych nazwisk ! Liczyliśmy solidnie więc chyba nie zaliczamy sie do osób, którym zaszumiało
Jeszcze raz podziękowania dla rodzinki wzmacniaczowej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wzmacniacz
Dodam jedynie ze ankiet wpłynęło 51, od kolekcjonerów. A we wszystkich kolekcjach nasi koledzy posiadają 200473 kapsle. Robi wrażenie!
GRATULACJE-Statystycznie biorac kazdy kolekcjoner posiada ponad 4000 kapsli.
Wziac pod uwage ze w Polsce wiekszosc kolekcjoneröw zbiera tylko Polskie kapsle albo jak niektörzy na przyklad Gacka nie zbiera Niemieckich i Czeskich kapsli to jet to niesamowita Ilosc az sie wiezyc nie chce-ale to zostawiam bez komentarza i niechcialbam byc lapany za slöwka.
Chetnie natomiast otrzymal bym ta ankiete w celu nawiazania nowych kontaktöw na wymiane a myslac o tej ilosci kapsli na pewno bez trudnosci znajde takich
Wszystkich biorących udział w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli pragniemy serdecznie przeprosić za przysłanie "hieroglifów" jak widać pośpiech nie popłaca, chcieliśmy aby każdy wieczorem miał to już w skrzyneczce ale chyba impreza u Sikora w domku nam zaszkodziła i załączniki zostały przez pomyłkę "wypite" Chociaż dostaliśmy również e-maile zwrotne od paru kolekcjonerów, którzy dzielnie sobie poradzili z otwarciem załączników. Cuda sie jednak zdarzają. Postaramy się aby w dniu dzisiejszym (o ile nie padniemy) wysłać wyniki ponownie. Napóźniej jutro wszyscy biorący udział w ankiecie powinni mieć pełne skrzyneczki.
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz przepraszamy.
Co prawda kapsli nie zbieram ale i tak żeby nie łapać za słówka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
Statystycznie biorac kazdy kolekcjoner posiada ponad 4000 kapsli.Wziac pod uwage ze w Polsce wiekszosc kolekcjoneröw zbiera tylko Polskie kapsle albo jak niektörzy na przyklad Gacka nie zbiera Niemieckich i Czeskich kapsli to jet to niesamowita Ilosc az sie wiezyc nie chce-ale to zostawiam bez komentarza i niechcialbam byc lapany za slöwka.
Pragnę poinformowąć, że jednak większą, dużo większą cześć spośród tych 200 tysięcy kapsli to kapsle zagraniczne. !!!!!!!!! Żaden z kolekcjonerów nie osiągnął w kapslach polskich ilości przekraczającej 2000 kapsli w kolekcji więc nie jest to liczba w którą NIE MOŻNA NIE UWIEŻYĆ. Nie wiem z kąd sie bierze u Andiego niedowierzanie kolecjonerom w liczbę posiadanych przez nich kapsli.
Wyniki ankiety otrzymają wyłacznie Ci co brali w niej udział dla pozostałych będzie ona dostępna na stonach browaru oraz paveuka jak to było napisane wyżej.
Sorki! Ale coś się pokiełbasiło w wysyłce!!! Dziś będzie ponowione wysyłanie!
Kolego "Andi" przy każdej okazji czepiasz się naszej ankiety! Nietylko w tym temacie ale i w pokrewnych kapslowych!! Średnią naszych kolekcji podniosło zgłoszenie p. Lamberta z Włoch i piękna kolekcja Grzesia!!!! Przykro mi że tego nie kumasz! Masz odemnie "żółtą" kartę!!!!
Załączam obiecane wyniki dla potomnych!! Obejżyjcie, oceńcie i za rok zapraszam. Im więcej osób bierze udział tym ciekawiej!
Przy okazji!!! "Sikor" wszystkiego najlepszego!! Ile ty właściwie masz już lat???
[QUOTE=wzmacniacz]
Kolego "Andi" przy każdej okazji czepiasz się naszej ankiety! Nietylko w tym temacie ale i w pokrewnych kapslowych!! Średnią naszych kolekcji podniosło zgłoszenie p. Lamberta z Włoch i piękna kolekcja Grzesia!!!! Przykro mi że tego nie kumasz! Masz odemnie "żółtą" kartę!!!!
QUOTE]
Nie wiem z kad te oburzenie i ta zölta kartka-swoje na ten temat powiedzialem i na tym sie skonczylo-ostatni möj post nie byl zadnym czepianiem a Gratulacja-co tez napisalem.
I pokaz mi chocby jeden post nie w tym temacie w ktörym sie czepiam Ankiety.
Skoro ta Ankieta jest dostepna tylko dla wybrancöw to cöz nic na to nie poradze i jakos przezyje-chociaz w tamtym roku bez jakichkolwiek sprzeciwöw takowa od Malgosi otrzymalem.
Sory za zamieszanie i nie bierzcie wszystkiego z taka powaga-lepiej polaczyc to z zabawa
Czy jest możliwość umieszczenia na forum bardziej szczegółowych wyników ankiety ? Chodzi mi o podział na browary w polskich kapslach i na kraje w zagranicy.
Zapraszam serdecznie kazdego kolekcjonera,do mojego domu,w celu obejrzenia mojej naprwde wielkiej kolekcji.Jest w niej ponad 20000 piwnych kapsli,ponad 100 serii,i pare tysiaczkow COCA-COLI.Nie zbieram CZECH, i NIEMIEC od 6 lat,z banalnego powodu...Nie mam miejsca na nie!Mialem kiedys tego 6000 ale musialem sie pozbyc.A zatem zapraszam do WROCLAWIA!
To ja pozwolilem sobie zasugerowac WZMACNIACZOWI kilka panstw do usuniecia.Powod byl prosty,nigdy w tych panstwach nie bylo piwnych kapsli,lub browarow.Co do niektorych panstw ktore sa obecnie,tez mam zastrzezenia.Ale znikna one dopiero za rok!Jednak te bledy wynikaja na szczescie z niewiedzy,co pewnie innych uspokoi .Panstwa ktore sugerowalem- OMANBAHRAIN,KATAR,LICHTENSTEIN.
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Zapraszam do udziału w XI Ankiecie Kolekcjonerów Nakładek na Pokale 2020. Ankieta jest międzynarodowa, w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020r. Formularze wysłałem do tych osób które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę...
Comment