super
Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2004
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Musisz Arcie wybaczyć mojemu mężusiowi. Siedzieliśmy z wynikami do bardzo późna i chyba mu to zaszkodziło. Obiecuję ze go przypilnuję aby wszystko się znalazło tam gdzie należy i powinno. Także cierpliwośći Pozdrawiam wszystkich kolekcjonerów kapsli i do zobaczenia jutro na giełdzie
Comment
-
-
Szacuneczek za szybka robotę ! Miło było spotkać się w starym gronie chociaż zauważamy mnóstwo nowych nazwisk ! Liczyliśmy solidnie więc chyba nie zaliczamy sie do osób, którym zaszumiało
Jeszcze raz podziękowania dla rodzinki wzmacniaczowej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wzmacniaczDodam jedynie ze ankiet wpłynęło 51, od kolekcjonerów. A we wszystkich kolekcjach nasi koledzy posiadają 200473 kapsle. Robi wrażenie!
GRATULACJE-Statystycznie biorac kazdy kolekcjoner posiada ponad 4000 kapsli.
Wziac pod uwage ze w Polsce wiekszosc kolekcjoneröw zbiera tylko Polskie kapsle albo jak niektörzy na przyklad Gacka nie zbiera Niemieckich i Czeskich kapsli to jet to niesamowita Ilosc az sie wiezyc nie chce-ale to zostawiam bez komentarza i niechcialbam byc lapany za slöwka.
Chetnie natomiast otrzymal bym ta ankiete w celu nawiazania nowych kontaktöw na wymiane a myslac o tej ilosci kapsli na pewno bez trudnosci znajde takich
Comment
-
-
Wszystkich biorących udział w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli pragniemy serdecznie przeprosić za przysłanie "hieroglifów" jak widać pośpiech nie popłaca, chcieliśmy aby każdy wieczorem miał to już w skrzyneczce ale chyba impreza u Sikora w domku nam zaszkodziła i załączniki zostały przez pomyłkę "wypite" Chociaż dostaliśmy również e-maile zwrotne od paru kolekcjonerów, którzy dzielnie sobie poradzili z otwarciem załączników. Cuda sie jednak zdarzają. Postaramy się aby w dniu dzisiejszym (o ile nie padniemy) wysłać wyniki ponownie. Napóźniej jutro wszyscy biorący udział w ankiecie powinni mieć pełne skrzyneczki.
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz przepraszamy.
Comment
-
-
Co prawda kapsli nie zbieram ale i tak żeby nie łapać za słówka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiStatystycznie biorac kazdy kolekcjoner posiada ponad 4000 kapsli.Wziac pod uwage ze w Polsce wiekszosc kolekcjoneröw zbiera tylko Polskie kapsle albo jak niektörzy na przyklad Gacka nie zbiera Niemieckich i Czeskich kapsli to jet to niesamowita Ilosc az sie wiezyc nie chce-ale to zostawiam bez komentarza i niechcialbam byc lapany za slöwka.
Wyniki ankiety otrzymają wyłacznie Ci co brali w niej udział dla pozostałych będzie ona dostępna na stonach browaru oraz paveuka jak to było napisane wyżej.
Comment
-
-
Sorki! Ale coś się pokiełbasiło w wysyłce!!! Dziś będzie ponowione wysyłanie!
Kolego "Andi" przy każdej okazji czepiasz się naszej ankiety! Nietylko w tym temacie ale i w pokrewnych kapslowych!! Średnią naszych kolekcji podniosło zgłoszenie p. Lamberta z Włoch i piękna kolekcja Grzesia!!!! Przykro mi że tego nie kumasz! Masz odemnie "żółtą" kartę!!!!
Załączam obiecane wyniki dla potomnych!! Obejżyjcie, oceńcie i za rok zapraszam. Im więcej osób bierze udział tym ciekawiej!
Przy okazji!!! "Sikor" wszystkiego najlepszego!! Ile ty właściwie masz już lat???
Comment
-
-
[QUOTE=wzmacniacz]
Kolego "Andi" przy każdej okazji czepiasz się naszej ankiety! Nietylko w tym temacie ale i w pokrewnych kapslowych!! Średnią naszych kolekcji podniosło zgłoszenie p. Lamberta z Włoch i piękna kolekcja Grzesia!!!! Przykro mi że tego nie kumasz! Masz odemnie "żółtą" kartę!!!!
QUOTE]
Nie wiem z kad te oburzenie i ta zölta kartka-swoje na ten temat powiedzialem i na tym sie skonczylo-ostatni möj post nie byl zadnym czepianiem a Gratulacja-co tez napisalem.
I pokaz mi chocby jeden post nie w tym temacie w ktörym sie czepiam Ankiety.
Skoro ta Ankieta jest dostepna tylko dla wybrancöw to cöz nic na to nie poradze i jakos przezyje-chociaz w tamtym roku bez jakichkolwiek sprzeciwöw takowa od Malgosi otrzymalem.
Sory za zamieszanie i nie bierzcie wszystkiego z taka powaga-lepiej polaczyc to z zabawa
Comment
-
-
Czy jest możliwość umieszczenia na forum bardziej szczegółowych wyników ankiety ? Chodzi mi o podział na browary w polskich kapslach i na kraje w zagranicy.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Zapraszam serdecznie kazdego kolekcjonera,do mojego domu,w celu obejrzenia mojej naprwde wielkiej kolekcji.Jest w niej ponad 20000 piwnych kapsli,ponad 100 serii,i pare tysiaczkow COCA-COLI.Nie zbieram CZECH, i NIEMIEC od 6 lat,z banalnego powodu...Nie mam miejsca na nie!Mialem kiedys tego 6000 ale musialem sie pozbyc.A zatem zapraszam do WROCLAWIA!Viva Slask Wroclaw!!!
Comment
-
-
[QUOTE=wzmacniacz] Jedynie w zagranicy pozwoliłem sobie usunąć kilka państw ale jeszcze nie wszystkie!!
QUOTE]
Jakie państwa usunąłeś i dlaczego ?, zaniżyło mi to sumę (w zestawieniu podanym na stronie browaru) o 20 kapsli, które przecież istnieją.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
To ja pozwolilem sobie zasugerowac WZMACNIACZOWI kilka panstw do usuniecia.Powod byl prosty,nigdy w tych panstwach nie bylo piwnych kapsli,lub browarow.Co do niektorych panstw ktore sa obecnie,tez mam zastrzezenia.Ale znikna one dopiero za rok!Jednak te bledy wynikaja na szczescie z niewiedzy,co pewnie innych uspokoi .Panstwa ktore sugerowalem- OMANBAHRAIN,KATAR,LICHTENSTEIN.Viva Slask Wroclaw!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiGRATULACJE ... to jet to niesamowita Ilosc az sie wiezyc nie chce-ale to zostawiam bez komentarza i niechcialbam byc lapany za slöwka
ale oprócz różnic w tym temacie to ja do Andiego nic wiecej nie mam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GackaOMAN BAHRAIN,KATAR,LICHTENSTEIN.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment