Ankieta Kolekcjonerów Kapsli 2004

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23928

super
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• zubero
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2003.09
      • 45

Musisz Arcie wybaczyć mojemu mężusiowi. Siedzieliśmy z wynikami do bardzo późna i chyba mu to zaszkodziło. Obiecuję ze go przypilnuję aby wszystko się znalazło tam gdzie należy i powinno. Także cierpliwośći Pozdrawiam wszystkich kolekcjonerów kapsli i do zobaczenia jutro na giełdzie

Comment

• Beermatt
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.10
        • 192

Szacuneczek za szybka robotę ! Miło było spotkać się w starym gronie chociaż zauważamy mnóstwo nowych nazwisk ! Liczyliśmy solidnie więc chyba nie zaliczamy sie do osób, którym zaszumiało

Jeszcze raz podziękowania dla rodzinki wzmacniaczowej

Comment

• ronin
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2004.10
          • 154

Narazie jestem na ostatnim miejscu ale mam nadzieje ze do nastepnej ankiety to sie zmieni

Comment

• Andi
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.07
            • 1915

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wzmacniacz
            Dodam jedynie ze ankiet wpłynęło 51, od kolekcjonerów. A we wszystkich kolekcjach nasi koledzy posiadają 200473 kapsle. Robi wrażenie!

GRATULACJE-Statystycznie biorac kazdy kolekcjoner posiada ponad 4000 kapsli.
            Wziac pod uwage ze w Polsce wiekszosc kolekcjoneröw zbiera tylko Polskie kapsle albo jak niektörzy na przyklad Gacka nie zbiera Niemieckich i Czeskich kapsli to jet to niesamowita Ilosc az sie wiezyc nie chce-ale to zostawiam bez komentarza i niechcialbam byc lapany za slöwka.
            Chetnie natomiast otrzymal bym ta ankiete w celu nawiazania nowych kontaktöw na wymiane a myslac o tej ilosci kapsli na pewno bez trudnosci znajde takich
            Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• zubero
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2003.09
              • 45

Wszystkich biorących udział w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli pragniemy serdecznie przeprosić za przysłanie "hieroglifów" jak widać pośpiech nie popłaca, chcieliśmy aby każdy wieczorem miał to już w skrzyneczce ale chyba impreza u Sikora w domku nam zaszkodziła i załączniki zostały przez pomyłkę "wypite" Chociaż dostaliśmy również e-maile zwrotne od paru kolekcjonerów, którzy dzielnie sobie poradzili z otwarciem załączników. Cuda sie jednak zdarzają. Postaramy się aby w dniu dzisiejszym (o ile nie padniemy) wysłać wyniki ponownie. Napóźniej jutro wszyscy biorący udział w ankiecie powinni mieć pełne skrzyneczki.
              Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz przepraszamy.

Comment

• zubero
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2003.09
                • 45

Co prawda kapsli nie zbieram ale i tak żeby nie łapać za słówka

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
                Statystycznie biorac kazdy kolekcjoner posiada ponad 4000 kapsli.Wziac pod uwage ze w Polsce wiekszosc kolekcjoneröw zbiera tylko Polskie kapsle albo jak niektörzy na przyklad Gacka nie zbiera Niemieckich i Czeskich kapsli to jet to niesamowita Ilosc az sie wiezyc nie chce-ale to zostawiam bez komentarza i niechcialbam byc lapany za slöwka.
                Pragnę poinformowąć, że jednak większą, dużo większą cześć spośród tych 200 tysięcy kapsli to kapsle zagraniczne. !!!!!!!!! Żaden z kolekcjonerów nie osiągnął w kapslach polskich ilości przekraczającej 2000 kapsli w kolekcji więc nie jest to liczba w którą NIE MOŻNA NIE UWIEŻYĆ. Nie wiem z kąd sie bierze u Andiego niedowierzanie kolecjonerom w liczbę posiadanych przez nich kapsli.

Wyniki ankiety otrzymają wyłacznie Ci co brali w niej udział dla pozostałych będzie ona dostępna na stonach browaru oraz paveuka jak to było napisane wyżej.

Comment

• wzmacniacz
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2002.06
                  • 143

Sorki! Ale coś się pokiełbasiło w wysyłce!!! Dziś będzie ponowione wysyłanie!
                  Kolego "Andi" przy każdej okazji czepiasz się naszej ankiety! Nietylko w tym temacie ale i w pokrewnych kapslowych!! Średnią naszych kolekcji podniosło zgłoszenie p. Lamberta z Włoch i piękna kolekcja Grzesia!!!! Przykro mi że tego nie kumasz! Masz odemnie "żółtą" kartę!!!!
                  Załączam obiecane wyniki dla potomnych!! Obejżyjcie, oceńcie i za rok zapraszam. Im więcej osób bierze udział tym ciekawiej!
                  Przy okazji!!! "Sikor" wszystkiego najlepszego!! Ile ty właściwie masz już lat???
                  Attached Files

Comment

• Andi
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.07
                    • 1915

[QUOTE=wzmacniacz]
                    Kolego "Andi" przy każdej okazji czepiasz się naszej ankiety! Nietylko w tym temacie ale i w pokrewnych kapslowych!! Średnią naszych kolekcji podniosło zgłoszenie p. Lamberta z Włoch i piękna kolekcja Grzesia!!!! Przykro mi że tego nie kumasz! Masz odemnie "żółtą" kartę!!!!
                    QUOTE]

Nie wiem z kad te oburzenie i ta zölta kartka-swoje na ten temat powiedzialem i na tym sie skonczylo-ostatni möj post nie byl zadnym czepianiem a Gratulacja-co tez napisalem.
                    I pokaz mi chocby jeden post nie w tym temacie w ktörym sie czepiam Ankiety.
                    Skoro ta Ankieta jest dostepna tylko dla wybrancöw to cöz nic na to nie poradze i jakos przezyje-chociaz w tamtym roku bez jakichkolwiek sprzeciwöw takowa od Malgosi otrzymalem.
                    Sory za zamieszanie i nie bierzcie wszystkiego z taka powaga-lepiej polaczyc to z zabawa
                    Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• grzeber
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼🍼
                      • 2002.05
                      • 2875

Czy jest możliwość umieszczenia na forum bardziej szczegółowych wyników ankiety ? Chodzi mi o podział na browary w polskich kapslach i na kraje w zagranicy.
                      pozdrawiam
                      www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• Gacka
                        Porucznik Browarny Tester
                        • 2003.10
                        • 373

Zapraszam serdecznie kazdego kolekcjonera,do mojego domu,w celu obejrzenia mojej naprwde wielkiej kolekcji.Jest w niej ponad 20000 piwnych kapsli,ponad 100 serii,i pare tysiaczkow COCA-COLI.Nie zbieram CZECH, i NIEMIEC od 6 lat,z banalnego powodu...Nie mam miejsca na nie!Mialem kiedys tego 6000 ale musialem sie pozbyc.A zatem zapraszam do WROCLAWIA!
                        Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• Latarnik
                          Premium Lamplighter
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2004.06
                          • 5030

[QUOTE=wzmacniacz] Jedynie w zagranicy pozwoliłem sobie usunąć kilka państw ale jeszcze nie wszystkie!!
                          QUOTE]

Jakie państwa usunąłeś i dlaczego ?, zaniżyło mi to sumę (w zestawieniu podanym na stronie browaru) o 20 kapsli, które przecież istnieją.
                          5450 kapsli z wypitych piw
                          874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                          "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                          https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                          Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                          https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Gacka
                            Porucznik Browarny Tester
                            • 2003.10
                            • 373

To ja pozwolilem sobie zasugerowac WZMACNIACZOWI kilka panstw do usuniecia.Powod byl prosty,nigdy w tych panstwach nie bylo piwnych kapsli,lub browarow.Co do niektorych panstw ktore sa obecnie,tez mam zastrzezenia.Ale znikna one dopiero za rok!Jednak te bledy wynikaja na szczescie z niewiedzy,co pewnie innych uspokoi .Panstwa ktore sugerowalem- OMANBAHRAIN,KATAR,LICHTENSTEIN.
                            Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• zubero
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2003.09
                              • 45

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
                              GRATULACJE ... to jet to niesamowita Ilosc az sie wiezyc nie chce-ale to zostawiam bez komentarza i niechcialbam byc lapany za slöwka
                              ja również pozostawiam bez komentarza

ale oprócz różnic w tym temacie to ja do Andiego nic wiecej nie mam

Comment

• Latarnik
                                Premium Lamplighter
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2004.06
                                • 5030

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gacka
                                OMAN BAHRAIN,KATAR,LICHTENSTEIN.
                                Ja tych państw nie mam, to przemawia za tym, że pośpiech wzmacniacza urwał mi 20 kapsli.
                                5450 kapsli z wypitych piw
                                874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                                "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                                https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                                Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                                https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

Przetwarzanie...
                                X