http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39588124 toetykiety wstawione do kapsli chyba pomyłka
dziwna aukcja na allegro
Collapse
X
-
To nie pierwsza taka pomyłka, szkoda tematu."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
-
-
o takich rzeczach proszę raczej nie informować na łamach forum, bo nie wiem czemu poza reklamowaniem takiej aukcji miałoby to służyć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Nie za bardzo wiem w jakim celu został założony ten temat.
Jeżeli już to należy to zgłaszać do obsługi Allegro a nie tutaj .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
najbardziej mnie ubawiły stalowe szyldy z ogrodzeń sprzedawane jako mega super metalowe podkładki i ostatnio etykiety równiez sprzedawane jako podstawkiLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
1. Też nie wiem po kiego grzyba ten temat został założony, ale jak już jest, to można sobie popisać
2. Rzeczywiście ktoś ostatnio sprzedał kilka etykiet jako "Podstawki z końca XIX wieku". NIezły ubaw, a takie przypadki można by mnożyć, potęgować, i kto wie co jeszcze. Ale podstawek nie spotykałem jeszcze w innych działach. I dobrze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Matrixhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=39588124 toetykiety wstawione do kapsli chyba pomyłka
Comment
-
-
Comment