Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960
dziwna aukcja na allegro
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX1. Też nie wiem po kiego grzyba ten temat został założony, ale jak już jest, to można sobie popisać
2. Rzeczywiście ktoś ostatnio sprzedał kilka etykiet jako "Podstawki z końca XIX wieku". NIezły ubaw, a takie przypadki można by mnożyć, potęgować, i kto wie co jeszcze. Ale podstawek nie spotykałem jeszcze w innych działach. I dobrze.
Comment
-
-
Czy warto się żenić? Kawalerskie zamiłowania kolekcjonerskie mogą się skończyć np tak:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaCzy warto się żenić? Kawalerskie zamiłowania kolekcjonerskie mogą się skończyć np tak:
http://www.allegro.pl/item131145748_...w_albumie.html
Comment
-
-
Ja raz odkupiłam kolekcję 40 szklanek do pszeniczki, bo pan trzymał je w kartonach w piwnicy (żona stwierdziła, że nie ma na to w domu miejsca) i w końcu stwierdził, że jak trzyma w kartonach, to równie dobrze może je sprzedać
Trzaba uważać, z kim się żeni
Comment
-
-
Chyba już kiedyś o tym pisałem, ale powtórzę jeszcze raz.
Spytałem kiedyś Piwowara co zbiera. Odpowiedział, że nic. Zdziwiłem się ogromnie i wymusiłem dalsze wyjaśnienia. Otóż powodem zastanawiąjącego "niezbierania" były wizyty u wdów po znanych niemieckich kolekcjonerach. Wdowy te wyprzedawały hurtem kolekcjonerski dorobek swoich mężów. Kolega Piwowar uznał, że nie ma sensu obciążania swojej żony obowiązkiem sprzedaży birofilskiej masy spadkowej. I poświęcił się gromadzeniu wiedzy i warzeniu piwa.
Comment
-
-
A tutaj mamy maniaka "pomniejszania" wszystkiego co się da - łącznie z ... siusiakiem
ps. z tą nieosiągalnością to również przesadabla bla bla
Comment
-
-
Nie trzeba pić, żeby uzbierać kodyJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
PS. Pozdrawiam delektując się PAULANER'em
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PetrosMoże w opisie aukcji wkradł się jakiś hohlik drukarski Trzeba jednak przyznać, że "szkło" robi wrażenie, a pszeniczne piweczko w takim gadżecie na pewno smakuje lepiej
PS. Pozdrawiam delektując się PAULANER'em
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamLitrowy pokal do pszenicy?? Jak dla mnie coś nowego, ale ja zbieraczem nie jestem.
Comment
-
Comment