Wywiad ze zbieraczem kapsli

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pawcik
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.08
    • 108

Wywiad ze zbieraczem kapsli

Jezeli ktos jest z Poznania lub najblizszych okolic to wlasnie teraz w radiu Afera leci wywiad ze zbieraczem kapsli
  • Pawcik
    • 2003.08
    • 108

To jest wywiad z panem Markiem Piechockim

Comment

• Gacka
      Porucznik Browarny Tester
      • 2003.10
      • 373

I co mowia?
      Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• slavoy
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛
        • 2001.10
        • 5055

Mało ciekawego. Nie znam Pana Marka Piechockiego, ale jak na wywiad w radio, to miał mało do opowiedzenia (jak dla ludzi zaznajomionych z temeatem). Ot, ja mógłym powiedziec to samo, a nie uważam się za żadem autorytet w tej dziedzinie.
        Jak dla mnie, człowiek zbyt mało wspomniał o giełdach birofilistycznych... bo był na jedej - w Żywcu w zeszłym roku. Popierniczyły Mu się średnie ceny kapsli, a do tego twierdził, że kapsle ukraińskie były po 5 zł Ja tam wiem, że po tyle to chdzą niezłe egzotyki.
        Dick Laurent is dead.

Comment

• slavoy
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛
          • 2001.10
          • 5055

PS
          Po raz pierwszy próbowałem słuchać radia na modemie. 32kbps, mono i przerwało tylko kilka razy!
          Last edited by slavoy; 2005-01-19, 21:16.
          Dick Laurent is dead.

Comment

• Pawcik
            • 2003.08
            • 108

Ja tez mimo ze kapsli nie zbieram, wlasciwie nic sie z tego wywiadu ciekawego nie dowiedzialem, gadal, gadal ale wlasciwie nic nie powiedzial.

Comment

• Gacka
              Porucznik Browarny Tester
              • 2003.10
              • 373

No coz,UKRAINA po 5 zl?!...Pan Piechocki,bardzo slabo zorientowanym bywa kolekcjonerem
              Viva Slask Wroclaw!!!

Comment

• Andi
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.07
                • 1915

slavoy napisał(a)
                Mało ciekawego. Nie znam Pana Marka Piechockiego, ale jak na wywiad w radio, to miał mało do opowiedzenia (jak dla ludzi zaznajomionych z temeatem). Ot, ja mógłym powiedziec to samo, a nie uważam się za żadem autorytet w tej dziedzinie.
                Jak dla mnie, człowiek zbyt mało wspomniał o giełdach birofilistycznych... bo był na jedej - w Żywcu w zeszłym roku. Popierniczyły Mu się średnie ceny kapsli, a do tego twierdził, że kapsle ukraińskie były po 5 zł Ja tam wiem, że po tyle to chdzą niezłe egzotyki.
                Niestety nie moglem tego wywiadu sluchac a szkoda
                Wiekszosc znanych kolekcjoneröw jak ma wywiady w Radiu albo telewizji przysylaja wczesniej powiadomienie.
                Tego pana nie znam jako kolekcjonera kapsli chociaz wlasciwie wiekszosc Polskich kolekcjoneröw poznalem osobiscie i mam bardzo mile wspomnienia.
                Co do cen kapsli to ten pan strasznie przesadzil-wiekszosc kapsli Polskich i Europa ida po 30-40 Groszy w Polsce i to juz jest dobra cena.Niektöre okazy sa napewno drozsze.Za cene 5 zlotych mösial by to juz byc super zadki Kapsel z Ukrainy i bardzo stary.
                Ja kupowalem Kapsle z Bylego ZSSR wlasnie w Polsce w Zywcu i wyszlo mi po 0,05-0,07 € za sztuke ale musze powiedziec ze kupowalem bez zagladania w ciemno i masöwke-chodzilo mi glöwnie o material do wymiany.
                Ostatnio otrzymalem propozycje kupna wiekszej ilosci kapsli wlasnie z Ukrainy,Litwy,Lotwy ,Rosji itp po 17 Centöw za sztuke z prawem wyboru i to nawet dla mnie nie byla odpowiednia propozycja.
                Obserwujac ceny Kapsli na Alegro albo eBAY robi sie czasem niedobrze jezeli chce sie cos kupic-dla sprzedajacych zauwazylem ze Kapsle zyskaly wiele zwolenniköw i wlasnie ich cena wzrasta ale nie do przesady za 1 Kapsel Ukrainski 5 zl.
                Niech ten Pan przyjzy sie tym aukcjom z tego dosc duzo opusci a potem powie ile kapsel kosztuje na Gieldzie
                Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

Przetwarzanie...
                X