Może od razu na wstępie napisze, że nie chodzi o stragan z piwem, lecz z birofilią!! Dzisiaj robiąc małe zakupy "rolno-spożywcze" przyuważyłem mały niepozorny stragan z piwnymi pamiątkami. A dokładniej ze szklankami (2zł), kuflami(7zł), koszulkami polo(16zł), t-shirt’ami(10-11zł), koszulami Kaiser(ok.20zł), zapałkami(1zł), długopisami(1zł), otwieraczami (2zł-3zł) oraz z siatkami piwnymi (1-2zł). Wszystkie te cudeńka pochodzą z Browarów: Rybnik, Warszawa, Bydgoszcz, Koszalin.
Gdynia Chylonia - Targowisko - birofilia
Collapse
Related Topics
Collapse
-
O godz. 8:00 w salce przy browarze rozpocznie się giełda birofilii
https://www.facebook.com/browarbojanowo...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-02-09, 09:43 -
-
Yyy... od 2016r. nie opisane?
Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.
Dziwnie tak zastać znajomego z Opola za barem
...-
Channel: Pomorskie
2023-10-17, 20:59 -
-
Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA-
Channel: Pomorskie
2021-06-09, 18:22 -
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.