ponieważ znikam na kilkadziesiąt godzin a dostałem taki ciekawy liścik - w obecnej atmosferze na forum na pewno jest na czasie. W zasadzie rzadko to czynię, ale pozwolę sobie anonimowo zacytować autora:
Ponieważ od nadmiaru zadań chyba mam już głowę na tyle spuchniętą że mogę nie rozumieć wszystkiego co się do mnie pisze/mówi - proszę o podpowiedź co mam sądzić o takich ciekawych i emocjonujących listach. Jakkolwiek prośbę o usunięcie dodanych przedmiotów potraktuję jak każdą inną i usunę co trzeba - to zarzutów pod moim adresem nie uznaję.
Jest tu również kolejna sprawa poruszona - mianowicie dodawanie zasobów przez Użytkowników, którzy nie posiedli zgody autora na rozpowszechnianie jego / jej pracy - to jednak różni się od zarzutów z ww listu o tyle że jak na razie nikt nie zgłosił do mnie osobiście pretensji co do umieszczenia w dziale Kolekcjonerskim jego/jej skanów/zdjęć.
howgh. Morfeusz wzywa.
Witam Art!!
Nie wiem jak zacząć,ale w końcu musiało do tego dojść.!!
Skoro na stronie Browar biz. nie można wyegzekwować praw autorskich,pozwalasz na wklejanie zdjęć ukradzionych z innych
stron( na przykład z Allegro,proszę przeczytaj dokładnie regulamin ) to proszę Cię o usunięcie wszystkich moich zdjęć z
Browaru,ale to WSZYSTKICH!!
Moja decyzja jest nieodwołalna i nie podlega dyskusji.
Uwierz mi Art że sporo mnie kosztowało podjęcie tej decyzji.
Do Ciebie nic niemam ,możemy iść na piwo ale zdjęć nie będę zamieszczał na stronie Browaru do póki nie będą respektowane
prawa autorskie.
Pozdrawiam (podpis nieczytelny)
Nie wiem jak zacząć,ale w końcu musiało do tego dojść.!!
Skoro na stronie Browar biz. nie można wyegzekwować praw autorskich,pozwalasz na wklejanie zdjęć ukradzionych z innych
stron( na przykład z Allegro,proszę przeczytaj dokładnie regulamin ) to proszę Cię o usunięcie wszystkich moich zdjęć z
Browaru,ale to WSZYSTKICH!!
Moja decyzja jest nieodwołalna i nie podlega dyskusji.
Uwierz mi Art że sporo mnie kosztowało podjęcie tej decyzji.
Do Ciebie nic niemam ,możemy iść na piwo ale zdjęć nie będę zamieszczał na stronie Browaru do póki nie będą respektowane
prawa autorskie.
Pozdrawiam (podpis nieczytelny)
Jest tu również kolejna sprawa poruszona - mianowicie dodawanie zasobów przez Użytkowników, którzy nie posiedli zgody autora na rozpowszechnianie jego / jej pracy - to jednak różni się od zarzutów z ww listu o tyle że jak na razie nikt nie zgłosił do mnie osobiście pretensji co do umieszczenia w dziale Kolekcjonerskim jego/jej skanów/zdjęć.
howgh. Morfeusz wzywa.
Comment