Jeśli któryś z kolekcjonerów byłby zainteresowany etykietą stworzoną dla czegoś, co miało pierwotnie miało być (i było do 8 stycznia) piwem, to http://www.browar.biz/forum/showthre...210#post537210
Kolekcjonerzy etykiet piw domowych
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPo drugie primo - Derechtorem naczelnym i browarnikiem jest Marusia, Slavoy to dyrektor ds. technicznych w tym browarze.Tu chyba nie az takie duże primo.
Pani Prezes oczywiście też dziekuję i do samych stóp czoła chylęPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13I z dyrektorem d/s technicznym Slavoyem korespondowałemTu chyba nie az takie duże primo.
Pani Prezes oczywiście też dziekuję i do samych stóp czoła chylę
Myślę, że jako kolekcjoner etykiet browarów domowych jednak powinieneś się postarać mieć jakąś orientację, kto i co. Poczytaj od czasu do czasu choćy tytuły w dziale Twoje warzenie. Bo pomylenie Arcego z Arzym, to dopiero gafa!( Arcy wszak w ogóle nie warzy).
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMyślę, że jako kolekcjoner etykiet browarów domowych jednak powinieneś się postarać mieć jakąś orientację, kto i co. Poczytaj od czasu do czasu choćy tytuły w dziale Twoje warzenie. Bo pomylenie Arcego z Arzym, to dopiero gafa!( Arcy wszak w ogóle nie warzy).
PoszukujęComment
-
Może i ja bym dołączył do towarzystwa kolekcjonerów etykiet z piw domowych, lecz ja jedynie etykiety na kapsle!!! Póki co mój zbiór to kilkanaście takich etykiet z jedynego browaru BIGB. Mam nadzieję że niedługo ta sytuacja się poprawi!!!Comment
-
Pragnę prosić o cierpliwość wszystkich kolekcjonerów etykiet domowych, którzy oczekują na przesyłkę ode mnie - koperty leżą grzecznie i czekają na wypełnienie, ale niestety z przyczyn w większości niezależnych ode mnie, stworzenie nowego piwa i etykiety "trochę" się opóźnia. Obiecuję poprawę w ciągu najbliższych tygodni.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Chciałbym dopisać się do listy. Jestem początkujący więc każdy egzemplarz będzie cenny.
Pozdrawiam domowych browarników.Comment
-
Ci, którzy są chętni, niech mnie odszukająw Żywcu. Będę miał kilka kompletów z trzech browarów domowych:
-SZTAB
-Trzech Nestorów
-MDMWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment