No to i ja ci coś podeślę jak znajdę trochę czasu. Dorobiłem się jak, na razie, czterech etykiet
Browary domowe wysyłające etykiety kolekcjonerom
Collapse
X
-
etikety Sw.Hildegarda
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajakTemat jest odpowiedzią na temat "Kolekcjonerzy etykiet piw domowych "
1. Św. Hildegarda - Browar Domowy
Wszystkich chętnych proszę o podanie na PW adresu do wysyłki etykiet.
BARDZO DZEKUJE PANU ZA WYSLANIE ETIKET, BARDZO DZEKUJE I POSZILAM POZDROWENIE Z CZECH
PAVEL CERNY
Comment
-
-
Jeśli ktoś jest zainteresowany etykietami z mojego browaru to proszę o dane do wysłki na PW.
Na dzień dzisiejszy są etyiety z 3 warek.
Comment
-
-
piwa domowe
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika juzesJeśli ktoś jest zainteresowany etykietami z mojego browaru to proszę o dane do wysłki na PW.
Na dzień dzisiejszy są etyiety z 3 warek.
Dzekuji za oferte , jestem zainteresowany do etiketok pana,
tu moj adres :
Pavel Cerny
Zdar nad Metuji 192
CZ-54955 Zdar nad Metuji
Czechy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMoje nieszczęsne opóźnione etykiety popłynęły w poniedziałek pocztą do kolekcjonerów - bardzo proszę o potwierdzenie na pw, kiedy dotrą do Was przesyłki. Pozdr.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Etykiety Mikrobrowaru Wielkobronowickiego do samodzielnego wydruku komplet 2.
Mam kolejny komplet etykiet w pdf do wysłania na takich samych zasadach, co te.
Jeżeli nie ma kogoś na poniższej liście, to niech poda mi maila na PW. Tym z listy właśnie wysłałem.
pegie23
krozw
zdzich250
g.platek
adam16
chrisl10
biermann
warzechow
Comment
-
-
Dzisiaj odebrałem z drukarni etykiety do piw SZTAB-owych #6 i 7 (razem z kapslami) oraz browaru TRZECH NESTORÓW. Razem 6 sztuk.
Chętni jadący do Żywca proszę o sygnał na pw.
Reszta dla których nie wystarczy (kilka kompletów będę miał więcej) oraz nie udający się do Żywca dostaną później pocztą.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli nie ma kogoś na poniższej liście, to niech poda mi maila na PW. Tym z listy właśnie wysłałem.Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2006-06-11, 06:42.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Kolejne podziękowania dla wszystkich, którzy poparli moje hobby i zwiększyli mój stan posiadania "domowych". Gratuluję również sukcesów na IV KPD, co zresztą znalazło odzwierciedlenie przy opisach niektórych etykiet. A do pierwszego tysiąca brakuje już tylko 54 szt.
Comment
-
Comment