I to samo, co w temacie giełdowym:
Jutro na giełdzie w Tychach będę miał zestawy etykiet od domowców. Jeśli ktoś z kolekcjonerów byłby zainteresowany, to uderzajcie do mnie. Będę w koszulce browarbizowej z nickiem, dodatkowy znak rozpoznawczy - kucyk.
Jak ktoś zainteresowany to mam kolejną porcję etykiet (warki 4-8) potem już nie robiłem tylko numerowałem kapsle
Zainteresowanych proszę o podanie adresów na PW i informację czy z warek 4-8, czy wszystkie od początku, za jakiś czas (tydzień dwa) wyślę.
Więc i ja ruszę "po prośbie" - jeśli jakiś Piwowar domowy mógłby wesprzeć swoimi etykietami moją raczkującą kolekcję porterów to będę ogromnie wdzięczny.
Kolejne etykiety na stronie. Jednak dopiero dzisiaj wpisałem podziękowania, za opóźnienia przepraszam. Tu też wszystkim ofiarodawcom dziękuję. I proszę o kolejne. Może w tym roku uda się osiągnąć chociaż 1,5 k? A za 3 dni na urlop i już wiem, że trochę nowości czeka w "świecie". Wszystkim "wysyłającym" życzę udanego urlopu. I udanych warek naturalnie.
I już po urlopie. Wczoraj zakończyłem umieszczanie na stronie wakacyjnych zdobyczy. W tym znalazło się ponad 20 szt. domowych. Bardzo za nie dziękuję i jak zawsze proszę o jeszcze. Parę okazji (nie licząc poczty) pewnie się znajdzie: Zlot, Giełda w Lublinie, Tychach i Radomiu (taki jest mój imprezowy plan do końca roku).
Ostatnia zmiana dokonana przez sopista; 2007-08-16, 06:50.
Chciałbym przeprosić wszystkich, którzy wysyłali do mnie przez ostatni czas koperty, a do tej pory nie otrzymali odpowiedzi. Spowodowane jest moją migracją na Dolny Śląsk oraz wcześniejszym nieczęstym bywaniem pod adresem w Pruszkowie, co zaowocowało czasami ostre obsuwy w korespondencji do mnie (pozdrawiam Cię braciszku ).
Wszystko nadrobię w najbliższych dniach - ekstra pakiety polecą do odbiorców.
Każdy kolekcjoner chętny na etykiety niech pisze na PW lub maila swój adres.
Swoje braki możecie sprawdzić na stronce
Mam kilka zestawów pozbieranych z prawie 5-ciu lat warzenia, zainteresowanych prosze o kontakt na PW.
Jak zabraknie to pomyślę o rozwiązaniu które zrobił Shlangbaum - pdf do druku własnego.
Sado-Masoński Browar Domowy udostępnia etykiety, najchętniej w formie elektronicznej do własnoręcznego drukowania. Nie dość, że są kolorowe to dość duże i na jednej stronie A4 mieszczą się dwa komplety (krawatka, etykieta i kontretykieta). Mogę wysłać w formacie pdf bądź jpg.
Na razie jest jedenaście gotowych kompletów, pięć kolejnych będzie wkrótce
Comment