Browary domowe wysyłające etykiety kolekcjonerom

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • stan46
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.03
    • 9

Witam

Czy ktoś z piwowarów domowych mógłby wesprzeć moją kolekcję etykiet?
    Przytulę realne ety jak i pdf-y.

Moja kolekcja -stale uzupełniana:
    Mam na imię Stanisław.Mieszkam w woj.lubelskim.Jestem kolekcjonerem etykiet piwnych od 1996 roku.W swojej kolekcji posiadam ponad 15 tysięcy etykiet,kontr i krawatek.Kolekcja ciągle się rozrasta w miarę pojawiania się nowych piw ale i "zdobywania "starszych egzemplarzy.Jeśli ktoś z oglądających moje zbiory chciałby(w miarę możliwości) bezinteresownie pomóc w rozwoju kolekcji,proszę o kontakt.Browary,mini browary oraz browary domowe i restauracyjne mile widziane.Zdjęcia z mojego zbioru będą sukcesywnie ukazywać się na stronie.Proszę o wyrozumiałość i cierpliwość oraz komentarze.Jednocześnie dziękuję wszystkim którzy do tej pory wsparli moją kolekcję.

Pozdrawiam

Comment

• stan46
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2009.03
      • 9

Wielki dzięki dla piotrg(Browar Femto) za piękny zestaw etykiet.
      Myślę że w niedzielę wylądują na :http://myvimu.com/profile/22958210--...10-Moje-muzeum

Comment

• Chitos_
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2010.05
        • 22

Witam.
        Pozwolę sobie trochę odkopać temat. Czy ktoś z wspomnianych albo i nie wspomnianych już w temacie domowych piwowarów jest w stanie wspomóc kolekcję?
        Pozdrawiam.

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19274

Mam na zbyciu parę sztuk etykiet z piw, które już wyszły. Odstąpię. Chętnych na PW zapraszam.

Comment

Przetwarzanie...
          X