Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Tematyczność w zbiorach
Collapse
X
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
-
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Z Czech, trochę uważniejsze śledzenie Browar.biz na przestrzeni ostatnich tygodni nawet zaowocowałoby obejrzeniem zdjęć owego browaru- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTZ Czech, trochę uważniejsze śledzenie Browar.biz na przestrzeni ostatnich tygodni nawet zaowocowałoby obejrzeniem zdjęć owego browaru
ps czy to aby nie jakaś taka wycieczka osobista"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Comment
-
-
Tematycznośc w zbieractwie chyba dodaje smaczku całej yej zabawie - tak jest przynajmniej w moim wypadku.
Długo szukałem tego co chcę zbierać w temacie wafelków i z czasem samo się wyklarowało. Wszyscy wiedzą już chyba o moim monachijskim skrzywieniu. Skrzywienie ostatnio się powiększyło w kierunku podstawek opatrzonych sygnaturami monachijskich drukarni.
A dla tych co to szukają natchnienia jaki motyw wybrać polecam ten adres:
A tym od architektonicznych wafli polecam przeglądnięcie tej stronki http://bierdeckel.lewerenz-online.comLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Generalnie zbieram całą Polskę.Chociaż od jakiegoś czasu odkładam osobno wszystkie etykiety z motywami klubów sportowych bądź kibiców.Drugą gałęzią jest wszystko co ma motywy związane z górnictwem.Więc gdyby ktoś coś miał w tym temacie to jestem jak najbardziej za przejęciem eksponatówLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ja na miare moich skromnych mozliwości finansowych zacząlem zbierać wafle i etykiety z motywem piłkarskim lub kibicowskim ale związanym z piłka nożną.
Na razie moja kolekcja jest bardzo skromna, ale z kazdym miesiacem mam nadzieje, bedzie sie powiekszać
Comment
-
-
Witajcie.
Ja zbieram puszki po piwku od 15 lat. Dziś, kiedy wszystkie półki już się zapełniły i nie ma gdzie stawiać kolejnych eksponatów, coraz bardziej skłaniam się ku zbieraniu tylko polskich puszek oraz posiadaniu po kilka ciekawych egzemplarzy z możliwie jak największej ilości państw świata. To taki sposób zbierania puszek nazwany OCOC - one can one country
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuStąd również problem z kapibarą. Jest ona przecież gryzoniem, ale bardzo podobnym do dzika tak z wyglądu jak i ze sposobu życia.
Ale fajnie, ze tematy przyrodnicze dominuja... To ja sie ujawnie ze swoim... Zbieram nietoperze - na wszelkich birofiliach i nie tylko. Mam kapsle, etykiety, podstawki...
Comment
-
-
Eee tam...wystarczy, że powiesz co zbierasz a forumowicze odwiedzający giełdy zatroszczą się o Twoja kolekcje .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KowalsikHmm... Kapibara polowe zycia spedza w wodzie, a dziki... (...)
A co do kapibar w realu - to w łódzkim ZOO urodziły się właśnie 3 sztuki
Urodził się też tapir amerykański - Stary Kocur się ucieszy. Chociaż jako amerykański pewnie dla niektórych gorszy...
PS.
Tak mi się coś kołacze, że mam kilka brytyjskich wafli z nietoperzami. Jak przewalę zawartość pudła i znajdę to dam Ci cynk na PW.Last edited by dziku; 2005-09-15, 09:13.Dziku
Comment
-
Comment