Katalog otwieraczy, pinów, breloków.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zibiolot
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.12
    • 195

Katalog otwieraczy, pinów, breloków.

Mam pytanko, czy nikt z forumowiczów nie planuje stworzenia katalogu z wymienionym w temacie złomem
    W porównaniu do katalogu podstawek, będzie napewno mniej eksponatów, no i pracy.
    Sądzę, że wytworzyła się już spora grupa osób zbierająca takie rzeczy, która chętnie dowiedziałaby się czego jej brakuje.
    Wiem, że byłoby to prawia kopia niektórych działów "kolekcjonerstwo", ale napewno pomogłaby osobom, które nie mają stałego dostępu do sieci, innym przy wymianie, sprzedaży itd.
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Masz szansę to zrobić pierwszy.

Comment

• biermann
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 2552

"Zaczyn" katalogu pinów polskich zrobiłem już jakieś trzy-cztery lata temu. Prawie wszystkie egzemplarze (cale 4 z 5 szt ) rozdałem na giełdach niemieckich. U nas w tym czasie nie było praktycznie zainteresowania
      "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
      Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
      Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
      Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
      Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• zibiolot
        • 2003.12
        • 195

Może i masz rację, pogadam z benym, czy dałoby radę (i czy byłaby zgoda) wykorzystać część programu z podstawek. Jeśli będzie takowa, mój następny krok będzie do Arta o zgodę na wykorzystanie zdjęć z działu kolekcjonerstwo.
        Jeśli ktoś ma łatwy w obsłudze program do tworzenia katalogu lub sugestie jak się do tego zabrać, proszę o informację na pw.

Comment

• kangurpl
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.03
          • 2660

Cały tzw. program to tabelka wykonana w programie WORD.
          Nie program tu jest najważniejszy a praca włożona w koncepję i konsekwentne uaktualnianie katalogu.
          Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
          "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• zibiolot
            • 2003.12
            • 195

Już wiem trochę więcej. Najpierw powstanie strona www, a później wersja na płycie. Znajomy programista już jest w temacie. Ciut więcej będę wiedział po giełdzie w Ciechanowie.
            Także niedługo mogą zacząć się proźby o zdjęcia otwieraczy, których nie posiadam

Comment

• Krzych15
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2002.10
              • 596

Co do otwieraczy pytaj na jakiejś giełdzie o Izę i Adama Barczyk widziałem u nich taki katalog metalowych otwieraczy.W Tychach na giełdzie będą na 100%.
              krzych
              Dzień bez piwa to stracony dzień.

Comment

Przetwarzanie...
              X