Browarniane sztympelki pocztowe

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ergie
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 1041

Browarniane sztympelki pocztowe

Przeglądając zmyślną, znalazłem w niej kilka kopert z browarnianymi frankaturami mechanicznymi, niestety były poniszczone. A ponieważ frankatury to moja stara miłość filatelistyczna coś mnie kolnęło najpierw w boczku, potem w główce i tak sobie pomyślałem, że jeśli ktoś ma takie kopertki (tyle, że w dobrym stanie) to się chętnie nimi zaopiekuję
    Oczywista najlepiej jakby to były koperty z browarów monachijskich
    Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
    ------------------------------------------------------------------
    Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
  • Cyrkonia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 1936

u mnie walają się jakieś...........
    między innymi Antarctica (Brazylia) i Frothquaffeers (Kanada) - te znalazłam od razu. Reszta gdzieś głębiej siedzi............
    www.stat-gra.pl

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

daj skan cóz to takiego jest, trzymam w piwnicy cała swoją browarnianą korespondencję od 19 lat więc coś napewno się znajdzie
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Aldach
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.07
        • 1269

No szkoda, że nie wiedziałem wcześnie, wywaliłem tego oststnio trochę. Ale następne postaram się zachować w dobrym stanie. Oczywiście o ile poczta ich nie zniszczy, co niestety często się im zdarza.

Comment

Przetwarzanie...
        X