Dzis otrzymałem kopertę z podstawkami od KP. W środku była również dość rzadka podstawka z Krotoszyna(!). Wielkie dzięki
Przychylność browarów - Polska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxDzisiaj też w skrzynce przesyłka z KP z kapslami, Dzięki !
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920fajnie że dostałeś, ja wysyłałem pare razy maile i nicComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920fajnie że dostałeś, ja wysyłałem pare razy maile i nicComment
-
Spora przesyłka od Bosmana - ponad dwadzieścia wzorów etykiet (po kilka sztuk) + cztery wzory wafli z CP. Podziękowania dla marketingowców za Szczecina .Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Korzystając z pięknej jesiennej pogody wybrałem się rowerkiem do Bojanowa. Zostałem tam miło przyjęty, otrzymałem etykietki które czekają na takich jak my w szafie. Niestety wafli nie mieli, w knajpkach są już dawno niedostępne. Myślałem że może u nich coś jeszcze będzie a tu klapa. Na pytanie czy można obejrzeć browar i proces technologiczny, pani technolog grzecznie mi odmówiła uzasadniając to tym że mają technologię otwartą i ze względów higienicznych nikogo postronnego tam nie wpuszczają.
Mimo to, za miłe przyjęcie Dziękuję."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
-
Comment
-
A! I spora przesyłka z KP- same etykiety kilkanascie wzorów, ale oto prosiłem!
WIELKIE DZIĘKI!!!PoszukujęComment
-
dzisiaj otrzymalem etykiety dębowego mocnego od KP. Prosiłem o nie gdzieś miesiac temu no i dzisiaj dostałem
Comment
Comment