Browar Olsztyn i Jurand proszą o koperty dziś im wysyłąm)
Przychylność browarów - Polska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pegie23Co Ty napisałeś w tych listach że dostałeś tyle odpowiedzi? Ja swojego czasu wysłałem listy do wszystkich browarów w Polsce z prośbą o etykiety ale odpisało tylko kilka.PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekPewnie kopertę zwrotną ze znaczkiem
baklażanek jest jasnowidzemPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KudłatyBrowar Olsztyn i Jurand proszą o koperty dziś im wysyłąm)
Zdowie Juranda i KormoranaPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ciekaw jestem odzewu. Na zapytanie mailem oba Olsztyńskie browary (Jurand i Kormoran) odpowiedzialy natychmiast i prosily o kopertę zwrotną. Wyslalem 2.01.06. Jurand odpowiedzial, Kormoran nie. Ale wciąz czekam.
Zdowie Juranda i Kormorana
(wiele browarów wysyła etykiety "hurtowo" do kolekcjonerów).Last edited by Jaroslav; 2006-02-03, 10:34.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavCierpliwości Kolego Miła Pani z Kormorana powiadomiła, że niedługo wysyłają
(wiele browarów wysyła etykiety "hurtowo" do kolekcjonerów).
Zdaję sobie sprawę, że hurtowo latwiej więc cierpliwie czekamPoszukujęComment
-
Dzis otrzymałem list z ROYAL UNIBREW POLSKA a w nim 11 etykiet min. z Jedrzejowa, Koszalina, Poznania, Krakowa. Ja juz się w tym gubię. Co, gdzie, jak i kiedy? Chyba tylko becik to okiełznał
Unibrew > wielkie dziekiPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavCierpliwości Kolego Miła Pani z Kormorana powiadomiła, że niedługo wysyłają
(wiele browarów wysyła etykiety "hurtowo" do kolekcjonerów).
Dziś nad ranem w skrzynce list z wieloma wzorami
z Browaru Kormoran (kazdy po parę sztuk).
Zdrowie olsztyńskich browarów, za to że ich
przesyłki są naprawdę monstrualnych roz-
miarów.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavDziś nad ranem w skrzynce list z wieloma wzorami
z Browaru Kormoran (kazdy po parę sztuk).
Zdrowie olsztyńskich browarów, za to że ich przesyłki są naprawdę monstrualnych rozmiarów.
Wielkie dziękiPoszukujęComment
-
Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z Carlsberga w, której są etykiety oraz podstawki. Niestety po drodze koperta wpadła w łapy jakiegoś miłośnika przywłaszczania sobie cudzych rzeczy. Ładnie rozpruta koperta z dwóch stron, widać, że jakiś nożyk poszedł w ruch. Oczywiście zafoliowano mi to i napisano ,że przesyłka już nadeszła rozwalona.
Dla polskiego Carlsberga podziękowania.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekNiestety po drodze koperta wpadła w łapy jakiegoś miłośnika przywłaszczania sobie cudzych rzeczy. Ładnie rozpruta koperta z dwóch stron, widać, że jakiś nożyk poszedł w ruch. Oczywiście zafoliowano mi to i napisano ,że przesyłka już nadeszła rozwalona.
Czy ma ktoś może na to sposób?PoszukujęComment
Comment