Oto skan awersów. Podstawki wyraźnie różnią się kolorem farby drukarskiej. Jest też niewielka różnica wymiarów i kształtu wykrojnika.
Podstawka Suwałki SUW-27
Collapse
X
-
Chętnie zaopiekuję się wersją lakierowaną takiej podstawki w celu przeprowadzenia dokładnego porównania.
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberChętnie zaopiekuję się wersją lakierowaną takiej podstawki w celu przeprowadzenia dokładnego porównania.
Podstawka nie jest lakierowana ale drukowana na dwustronnie kredowym papierze.
Naprawdę nie wiem jak i kiedy ją zdobyłem. Mam jeszcze kilka sztuk tych z żółtym matowym rewersem i przypadkiem zauważyłem różnicę.
Niestety miałem na zbyciu tylko jedną sztukę.Comment
-
Heh...wiem na czym polega różnica ale jakoś zasugerowałem się tym co napisał Wiesiek.
Pewnie to jakiejś różne partie produkcji. Nic będe musiał się porozglądać za tym waflem.
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
Related Topics
Collapse
-
Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
Nigdzie nie mogę jej znaleźć.2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Witam,
Ostatnio zrobiłem belgijskiego dubbla na FM27. Piwo jest dobre, w smaku jest dużo śliwki. Chciałbym również zrobić piwa na innych belgach i stąd moje pytanie:
Jaka będzie różnica w smaku piwa fermentowanego drożdżami belgijskimi FM25, FM26 i FM27?-
Channel: Kołyska piwowarska
2018-05-10, 15:12 -
-
Zamienię poniższą podstawkę, na wafel PW z Wrocławia, jakąś polską przedwojnę lub ciekawą, polską podstawkę powojenną.
Ewentualne oferty na priv.
Wymiar około 185x185mm, rewers zabrudzony co widać na fotce. Na życzenie mogę podesłać dokładniejsze skany...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-06-17, 19:10 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment