VIII Ankieta Kol. Podstawek 2005 (Cooper)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6057

VIII Ankieta Kol. Podstawek 2005 (Cooper)

No i to tyle co moge zrobic na dzien dzisiejszy czyli zalozyc nowy post
    Niestety dobre checi nie wystarcza gdy zawodzi sprzet. Jako ze kafejkowy zlom nie czyta plytek DVD nie moge podpiac tu zalacznikow z formularzami do tegorocznej ankiety. Zrobie to za 3 dni kiedy sfrune do ojczystego kraju. Juz teraz jednak mozecie zaczac podliczac swoje zbiory. Ostateczny termin nadsylania wypelnionych ankiet to 10 styczen 2006. TAK WIEC PROSZE ZAJRZEC DO TEGO POSTU ZA 3 DNI - pojawia sie formularze do ankiety. Jeden z nich bedzie do odczytania w programie Adobe Acrobat ktory kto bezstresowo mozna zassac sobie z neta. Tak wiec prosba o cierpliwosc. W tym roku nie powinno byc obsuwy czasowej z opracowywaniem wynikow jak w zeszlym roku. Serdecznie zapraszam do udzalu. Wszystkie pozostale kwestie nt ankiety napisalem juz w zalaczniku strony tytulowej. Formularze papierowe do osob nie majacych dostepu do neta zostana wyslane w okolicach wtorku/srody. Udzial w ankiecie jest oczywiscie bezplatny!
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
  • TomX
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 1035

Ufff, juz zaczynałme odczuwac lekki niepokój, że ani widu ani słychu o ankiecie. Mam tylko jedno zastrzeżenie - termin nadsyłania ankiet. W zeszłym roku yo był chyba 20 styczeń - czemu w tym roku krócej?? Osobiście początek roku będe miał szczelnie zapchany, więc na zliczenie wszystkich moich podstawek (choć wiele to ich nie mam...) może mi nie starczyć czasu

Comment

• Ahumba
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9084

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX
      Osobiście początek roku będe miał szczelnie zapchany, więc na zliczenie wszystkich moich podstawek (choć wiele to ich nie mam...) może mi nie starczyć czasu
      Możesz zacząć liczyć już dziś. Nie ma przymusu, aby to robić po 01 stycznia
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• TomX
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.09
        • 1035

No jasne, i tak też zrobię, ale problem dalej pozostanie, czasu zawsze jest mało Zobacze jak się wyrobię, ale mimo wszystko opowiadałbym się za utrzymaniem zeszłorocznego terminu oddania ankiet.

Comment

• Maremali
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.05
          • 1955

No jasne, i tak też zrobię, ale problem dalej pozostanie, czasu zawsze jest mało Zobacze jak się wyrobię, ale mimo wszystko opowiadałbym się za utrzymaniem zeszłorocznego terminu oddania ankiet.
          Człowieku czy te kilka dni Cię zbawi? Przypuszczam, że dzięki temu szybciej niż rok temu dowiemy się o wynikch ankiety.
          http://maremali.web-album.org/

Comment

• Cooper
            🍼🍼
            • 2002.11
            • 6057

Zalaczam niniejszym to co obiecalem. Musze w dwoch zalacznikach bo 2 naraz nawet zzipowane sie nie mieszcza.Strone Tytulowa po rozzipowaniu otwieramy w programie Adobe Acrobat.
            Attached Files
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Cooper
              🍼🍼
              • 2002.11
              • 6057

Odpowiadam na pytanie dlaczego termnin przesunalem z 20 na 10 stycznia. Po prostu 12 stycznia wyjezdzam z powrotem za granice i chcialbym jeszcze przed ta data zebrac wszelkie wyniki. Po 12 stycznia moj dostep do neta bedzie znow anorektyczny i ściąganie e-maili bedzie znów ciagnęło sie jak glut z nosa. Zliczanie zbioru to wg mnie poswiecenie kilku godzin i mozna zrobic to spokojnie uciekajac np od nudnego wigilijnego stolu. .10 dni wczesniej to dla mnie rowniez szybszy start do wyscigu z czasem jakim jest opracowywanie ankiety.

Comment

• wiesiek
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2002.12
                • 38

Ufff, juz zaczynałme odczuwac lekki niepokój, że ani widu ani słychu o ankiecie. Mam tylko jedno zastrzeżenie - termin nadsyłania ankiet. W zeszłym roku yo był chyba 20 styczeń - czemu w tym roku krócej?? Osobiście początek roku będe miał szczelnie zapchany, więc na zliczenie wszystkich moich podstawek (choć wiele to ich nie mam...) może mi nie starczyć czasu

Ja raczej terminowo odpadam w tym roku, to tylko 20 dni. Podejmę próbę ale...
                wiesiuńcia

Comment

• Shlangbaum
                  • 2005.03
                  • 5828

W opisie Cooper pisze: "Podstawki z napisem Browar Stary Kraków zaliczamy do krakowskiego browaru Relakspol gdyz jest to jedynie nazwa pubu sprzedającego i dystrybującego piwa browaru Relakspol"

Jest to STEK BZDUR Nie ma pubu Stary Kraków tylko browar o tej nazwie, który współdzieli z Relakspolem pomieszczenia. Skąd taki pomysł wogóle?? A już na pewno nie dystrybuuje on piw browaru Relakspol. Jak chcesz to dam Ci prywatnego maila do właściciela Starego Krakowa i Ci wyjaśni. Śmieszne rzeczy piszesz

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23964

Chłopie wrzuć na luz, myślę że zwracać uwagę na jakies niedociągnięcia mógłbyś trochę grzeczniej.
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Cooper
                      🍼🍼
                      • 2002.11
                      • 6057

Prawdopodobnie Kolega Shlangbaum jako rodowity i nieomylny mieszkaniec grodu Wal... znaczy Lajkonika został brutalnie zraniony moją pomyłką. Odpowiadam: jako że od ponad roku praktycznie pomieszkuje za granicą nieco wypadłem z obiegu wiadomości o polskim browarnictwie i wszystkim co jest z tym związane ale OCZYWIŚCIE wszelkie poprawki (w jakiejkolwiek formie by nie były ) przyjmuje i zawsze mogą zostać one uwzględnione w ankiecie. Moja informacja nt Starego Krakowa zacytowana przez kol. Shlangbauma została dostarczona mi poprzez forum browar.biz i tym się kierowałem.Tak więc jeśli potwierdzi się iż jest to browar warzący własne piwa - zostanie to uwzględnione w wynikach ankiety. Nie ma się czym ciśnieniować.

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23964

inną sprawą jest że browar.biz nie donosił nigdy jakoby Stary Kraków był knajpą
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Shlangbaum
                          • 2005.03
                          • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
                          Prawdopodobnie Kolega Shlangbaum jako rodowity i nieomylny mieszkaniec grodu Wal... znaczy Lajkonika został brutalnie zraniony moją pomyłką. [...] Nie ma się czym ciśnieniować.
                          Rodowity, nie nieomylny, poza tym Kraków nie był grodem tylko Wawel, obruszyłem się dlatego, że kilka tematów jest już poświęcone temu browarowi.
                          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                          Chłopie wrzuć na luz, myślę że zwracać uwagę na jakies niedociągnięcia mógłbyś trochę grzeczniej.
                          Przepraszam Cooper Art ma rację. Poniosło mnie

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Cooper
                            🍼🍼
                            • 2002.11
                            • 6057

Spoko luzik. Wydaje mi się iż info takie łyknąłem gdzieś z forum gdy korzystałem z kompa w kafejce bo w zasadzie TYLKO browar.biz jest dla mnie żródłem dez-informacji na obczyżnie Nic - założyłem osobny post z pytaniem do Forumowiczów o tą kwestię. Jeśli wyłapiecie jeszcze jakieś błedy , nieścisłości w formularzach to meldujcie tutaj poki czas.

Comment

• Ahumba
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9084

Przez dwa dni "Aster" nie dostarczał mi netu, miałem więc czas podliczyć podstawki.
                              Po zastanowieniu postanowiłem doliczyć również do stanu kontrowersyjne podstawki z Łasku i Piotrkowa oraz giełdowe.
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Przetwarzanie...
                              X