VIII Ankieta Kol. Podstawek 2005 (Cooper)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maremali
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1955

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
    Przez dwa dni "Aster" nie dostarczał mi netu,
    (..)
    Firma Aster pewnie chciała żeby część mieszkańców stolicy mogła spędzić święta z rodziną a nie przy kompie w necie.
    http://maremali.web-album.org/

Comment

• Maremali
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.05
      • 1955

Korzystając z krótkiego urlopu udało mi się zakończyć podliczanie moich polskich wafli w tym roku przybyło do zbioru tylko 211 szt. Na zagraniczne wafelki podobnie jak w poprzednich latach zabrakło chęci.
      Autorowi ankiety zyczę miłego podliczania
      http://maremali.web-album.org/

Comment

• TomX
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.09
        • 1035

Moją kolekcję też udało sie jakoś zliczyć - od poprzedniego roku niemal się potroiła

Comment

• Shlangbaum
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2005.03
          • 5828

No i policzyłem. Nawet wysłałem. W pierwszy rok kolekcjonowania podstawek 509 podstawek polskich, w ankicie niecałe 500 bo knajpiane sie nie liczą.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• TomX
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2004.09
            • 1035

No to nieźle, ja 500 polskich wafli przekroczyłem dopiero po 5 latach kolekcjonerstwa Ale trzeba przyznać że bylo wtedy to bardzo flegmatyczne zbieranie, nie to co teraz...

Comment

• Cooper
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🍼🍼
              • 2002.11
              • 6057

Jako ze ubiegloroczne wydanie pojawilo sie z polroczna obsuwa czasowa , tym razem postanowilem wynagrodzic to Uczestnikom i rozgrzewajac sprzet i sie - do czerwonosci z okolo miesiecznym WYPRZEDZENIEM (planowalem ukonczenie pod koniec lutego) powstala VIII Ankieta Kolekcjonerow Podstawek Piwnych 2005. Niestety po raz kolejny nie moge zaladowac zadnego pliku (mimo ze ma on 80kB i jest w formacie .zip) na forum korzystajac z kafejkowego lacza (sprzetu?). Poprosilem wiec kolege Darka 99 aby zamiescil ponizej wyniki ankiety ktore zaraz Mu podesle mailem. Za okolo tydzien , dwa ankiety powinny trafic do Uczestnikow nie posiadajacych adresow mailowych. Serdecznie dziekuje za udzial i juz teraz zapraszam do edycji 2006
              Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
              1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• darek99
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.04
                • 2147

VIII Ankieta Kolekcjonerow Podstawek Piwnych 2005

VIII Ankieta Kolekcjonerow Podstawek Piwnych 2005 - Wyniki

AnkietaPodst2005.zip
                Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                Epikur z Samos.

Comment

• miodek
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2005.10
                  • 177

ankieta

Co roku jest nas mniej biorących udział w ankiecie. Ciekawe czym to jest spowodowane? Cała przyjemność to siąść, policzyć podstaweczki, wypełnić rubryczki i na koniec porównać swoje zbiory z tym co mają inni... Przez sam szacunek dla kolegi Coopera, że poświęca swój czas, dla jego bezinteresowności i żmudnej pracy, jeżeli już nie dla własnej satysfakcji. Trochę mi żal, bo kolekcjonerów przybywa, a biorących udział w ankiecie wręcz odwrotnie. Ale jasne!! Przecież to żaden przymus!! Twoje zdrowie Wojtku!
                  miodek

Comment

Przetwarzanie...
                  X