Zbieractwo puszek?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arcy82
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.01
    • 44

kolejna nowosc w rybniku to trzy korony z browaru łomża (mocne i jasne)(nowa szata)niewiem czy moge tu co chwile zamieszczac fotki(uswiadomi mnie ktos) wiec jesli kogos interesuje fotka tych puszek to czekam na wiesci.pozdrawiam

Comment

• ronin
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2004.10
      • 154

Fotki zamieszczaj w dziale kolekcjonerstwo

Comment

• keetch
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.10
        • 2

witam
        czytając posty o tym że niszczycie swoje kolekcje puszek chcialem powiedzieć że zbieram puszki od niedawna i chętnie przyjme każdą ilość puszek po piwach, obojętnie czy polskich czy zagranicznych, jesli ktoś by chciał wyrzucić swoje puszki to niech da wcześniej znać :P pozdrawiam

Comment

• peter007
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.06
          • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keetch
          witam
          czytając posty o tym że niszczycie swoje kolekcje puszek chcialem powiedzieć że zbieram puszki od niedawna i chętnie przyjme każdą ilość puszek po piwach, obojętnie czy polskich czy zagranicznych, jesli ktoś by chciał wyrzucić swoje puszki to niech da wcześniej znać :P pozdrawiam
          Pewnie znalazłoby się kilka osób, które mogłyby Ci pomóc ale nie wiadomo komu ta pomoc potrzebna. Sugeruję wypełnić profil, żeby chociaż było wiadomo czy sprawę przekazania "złomu" można załatwić np. na spotkaniu przy piwie czy potrzebna wysyłka.
          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• keetch
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2005.10
            • 2

no ja raczej bym wolał wysyłke, bo za dużo czasu nie posiadam, jeśli to komuś nie sprawi zbyt wielu trudności, a jak już ma wyrzycać swój nieużyteczny zbiór... jak co to PW :P

Comment

• arcy82
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2005.01
              • 44

witam mam kolejna oferte nowych puszek zamkowe z historyjkami na puszce,opti strong nowa puszka oraz nowa puszka super piwosza.foto na meila zapraszam kolekcjonerow do wymiany.pozdroweinia z rybnika

Comment

• arcy82
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2005.01
                • 44

dziwi mnie to ze nasze forum(dotyczy zbieraczy puszek)jest tak ciche.przeciez nas nei jest tak malo.ja szukam nadal kolejnych kolekcjonerow ktorzy chca sie wymieniac puszkami bo samemu nikt nie uzbiera wielkiej kolekcji bo w kazdym z miast wychodza inne puszki.mam nadzieje ze nasze forum ozyje.pozdrawiam wszystkich

Comment

• kruger_nr1
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  🍼
                  • 2005.11
                  • 801

Cześć wszystkim zbieraczom puszek po piwie!Pierwszy raz pojawiam się na forum ale puszki zbieram już wiele lat jednak dotychczas kontakt z innymi zbieraczami miałem tylko na giełdach lub osobisty.zbieram ogólnie puszki z całego świata choć niektóre kraje już mocno ograniczyłem.w szczególności zbieram puszki polskie więc cieszy mnie że jest trochę osób które również się tym interesują.chętnie nawiąże kontakt i wymienię się z innymi zbieraczami.Pozdrawiam Jale który zaczął ten temat ale teraz coś się nie odzywa i innych których dopiero tu poznam.Odpowiadać mogę z opóżnieniem bo nie mam na bieżąco kompa.narka!
                  Kolekcja puszek piwnych:
                  http://puszkikrugera.web-album.org/

Comment

• arcy82
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2005.01
                    • 44

browar

do jakiego browaru umiescic ta puszke?na puszcze pisze wyprodkowane w browarze zachodnimi lubusz
                    a takiego browaru w dziale kolekcjonerstwo nei ma?
                    czekam na sugestie
                    Attached Files

Comment

• jale
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2001.03
                      • 17

Ależ owszem, jest - Lubusz. Jest do niego wrzucona zielona puszka Grunebergera.

Comment

• kruger_nr1
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        🍼
                        • 2005.11
                        • 801

oj,jakoś nikt chyba tutaj nie zagląda .....czyżby zbieracze puszek z piwa a przynajmniej sympatycy nie chcieli się ujawniać?
                        Kolekcja puszek piwnych:
                        http://puszkikrugera.web-album.org/

Comment

• Fidi
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2006.03
                          • 8

Ja zbieram puszk ipo piwie i napojach z całego świata . Moja kolekcja jest niedłuża bo liczy okoł 600 sztuk ale biorąc pod uwage ze neizbieram długo to nawet niezły wynik. Jak dobrze pujdzie to jeszcze w tym roku przekrocze 1000 puszek.

Comment

• kibi
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.07
                            • 1875

Przypadkowo mam kilka zagranicznych puszek: ze trzy bułgarskie, chińską i tunezyjską, o nietypowej pojemności. Mam też aluminiową butelkę po Heinekenie - z kształtu to butelka, z materiału- puszka. Nie wiem czy to też się zbiera. Gdyby ktoś to chciał, a miał w zamian jakieś (najlepiej polskie) etykiety lub kapsle proszę o wiadomość na PW

Comment

• cielak
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.03
                              • 2890

Pojawiła się puszka "pint" Harnasia.
                              zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• remfire
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.03
                                • 1334

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak
                                Pojawiła się puszka "pint" Harnasia.
                                A możesz zdradzić więcej szczegółów na ten temat?

Comment

Przetwarzanie...