Puszka z napisem "Dwa góle więcej", pojemność 565ml. (o ile dobrze pamiętam). Dostępna w moim sklepie, jak i w wielu w Krakowie.
Zbieractwo puszek?
Collapse
X
-
puszki po napojach energetyzujących
Ja ostatnio zacząłem zbierać puszki po napojach energetyzujących (np.Red Bull itp.), pojemność 250ml. Jeśli ktoś miałby może do odstąpienia/ wymiany za coś innego to bardzo chętnie.
Wcześniej trochę zbierałem puszki po piwach, ale zaprzestałem jak większość byłych kolekcjonerów z tej branży z powodu braku miejsca.Comment
-
A ja nową puszkę z Pasztetu Drobiowego z Jarosławia
PS
Żeby było związane z tematem: Smakuje* tak samo jak ta paskudna Warka Strąk którą się teraz morduję Mam nadzieję, że to ostatnia w moim życiu i więcej mnie nie zakorci
*Pasztet Drobiowy z JarosławiaLast edited by Shlangbaum; 2006-08-03, 23:44.Comment
-
witam
puszki po piwie kolekcjonuję już około 4 lat ale tak na poważnie to od roku moja kolekcja liczy około 250 sztuk. Jeżeli ktos ma wyrzucić puszki to z chęcią je przyjmę
jak coś to piszcie na maila mkowalko1@wp.plComment
-
Witajcie...
Tak czytam sobie cały wątek i zastanawiam się dlaczego niektórzy kolekcjonerzy nie lubią puszek po piwie. Ludzie zbierają każde badziewie, spotkałem się ze zbiorem około 10 tysięcy etykiet od serków topionych. To jest dopiero szajba! Ale jest! Komuś się chce szukać, segregować i generalnie tym zajmować. A tu widzę określenia typu "konserwy"..., ale za to jakie piękne!!!
Czy w Polsce nie zbiera się puszek po piwie? Zbiera, i to jeszcze jak! W Poznaniu mamy siedzibę Polskiego Klubu Kolekjonerów Puszek z całkiem fajną stroną Krzysztofa Ohli. Kolekcjonerów jest wielu, tam znajdziecie do nich kontakt.
Ja zbieram puszki od 20 lat i polskich uzbierałem prawie 1400. O zagranicznych nie wspomnę. Zajrzyjcie na moją stronę, a się przekonacie.Comment
-
Wszystkich zainteresowanych zbieractwem puszek chciałbym zaprosić do wypowiadania się na forum specjalnie do tego stworzonym: www.puszki.ok1.plComment
Comment