kolejna nowosc w rybniku to trzy korony z browaru łomża (mocne i jasne)(nowa szata)niewiem czy moge tu co chwile zamieszczac fotki(uswiadomi mnie ktos) wiec jesli kogos interesuje fotka tych puszek to czekam na wiesci.pozdrawiam
Zbieractwo puszek?
Collapse
X
-
witam
czytając posty o tym że niszczycie swoje kolekcje puszek chcialem powiedzieć że zbieram puszki od niedawna i chętnie przyjme każdą ilość puszek po piwach, obojętnie czy polskich czy zagranicznych, jesli ktoś by chciał wyrzucić swoje puszki to niech da wcześniej znać :P pozdrawiamComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keetchwitam
czytając posty o tym że niszczycie swoje kolekcje puszek chcialem powiedzieć że zbieram puszki od niedawna i chętnie przyjme każdą ilość puszek po piwach, obojętnie czy polskich czy zagranicznych, jesli ktoś by chciał wyrzucić swoje puszki to niech da wcześniej znać :P pozdrawiamJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
dziwi mnie to ze nasze forum(dotyczy zbieraczy puszek)jest tak ciche.przeciez nas nei jest tak malo.ja szukam nadal kolejnych kolekcjonerow ktorzy chca sie wymieniac puszkami bo samemu nikt nie uzbiera wielkiej kolekcji bo w kazdym z miast wychodza inne puszki.mam nadzieje ze nasze forum ozyje.pozdrawiam wszystkichComment
-
Cześć wszystkim zbieraczom puszek po piwie!Pierwszy raz pojawiam się na forum ale puszki zbieram już wiele lat jednak dotychczas kontakt z innymi zbieraczami miałem tylko na giełdach lub osobisty.zbieram ogólnie puszki z całego świata choć niektóre kraje już mocno ograniczyłem.w szczególności zbieram puszki polskie więc cieszy mnie że jest trochę osób które również się tym interesują.chętnie nawiąże kontakt i wymienię się z innymi zbieraczami.Pozdrawiam Jale który zaczął ten temat ale teraz coś się nie odzywa i innych których dopiero tu poznam.Odpowiadać mogę z opóżnieniem bo nie mam na bieżąco kompa.narka!Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
oj,jakoś nikt chyba tutaj nie zagląda .....czyżby zbieracze puszek z piwa a przynajmniej sympatycy nie chcieli się ujawniać?Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
Przypadkowo mam kilka zagranicznych puszek: ze trzy bułgarskie, chińską i tunezyjską, o nietypowej pojemności. Mam też aluminiową butelkę po Heinekenie - z kształtu to butelka, z materiału- puszka. Nie wiem czy to też się zbiera. Gdyby ktoś to chciał, a miał w zamian jakieś (najlepiej polskie) etykiety lub kapsle proszę o wiadomość na PWComment
Comment