I Ankieta kolekcjonerów polskiego szkła piwnego.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

O cholipcia

A wysyłałeś pisemną czy elektroniczną Po Twoim poście pszeszukałem wszystko co mam i nie mogę ani takiej ani takiej znaleźć Jak chcesz to możemy Twoją zamieścić tutaj osobno by sobie mogli ludzie porównać swoje zbiory z Twoimi.

P.S.
    Za rok muszę się lepiej przyłożyć

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• remfire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.03
      • 1334

Wysyłałem elektronicznie - mam to w wysłanych wiadomościach z taka datą - 14 lutego 2006 21:57. Wcześniej nawet pisałem do Ciebie , aby potwierdzić prawidłowość adresu.
      Nie ma chyba potrzeby zamieszczania niczego dodatkowo. Ankieta jest opracowana, więc trzeba ją potraktowac jako sprawę zamkniętą.
      Tak jak pisałem dzięki niej wiem że nie moja kolekcja nie jest juz taka mizerna , więc mimo wszystko poczułem pewną radość z włozonego wysiłku w zdobywanie kolejnych szkiełek. Wiem również jak przepaść dzieli mnie od lidera , chociaż jeśli weźniemy pod uwagę tylko polskie szkiełka (a takie zbieram) to przepaść jest znacznie mniejsza
      A zdarzenie z moja ankietą niech bedzie swego rodzaju dopingiem do solidniejszego opracowania kolejnych ankiet
      PS Jesli bedzie tak potrzeba to mogę w jakiś sposób włączyć się do prac nad kolejną Ankietą.

Comment

• vociek
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.09
        • 119

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
        Naśladując kolekcjonerów wafli, etykiet i kapsli, chciałbym zająć się ankietami szklanymi. Byłyby w nich notowane szklanki, pąkale, kufle i butelki (jak chcecie) z polskich browarów oraz z browarów, które znajdują/znajdowały się na dzisiejszym terytorium Polski. Na komentarze czekam kilka dni i w razie pozytywnego odzewu zamieszczę formularz.
        Czy planujesz powtórzenie ankiety w 2007 roku ?

Comment

• Shlangbaum
          • 2005.03
          • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vociek
          Czy planujesz powtórzenie ankiety w 2007 roku ?
          Pisałem już zdaje się komuś na PW że tak.

Na początku stycznia będzie. Tym razem elektronicznie i szybciej. Nauczyłem się po tej ankiecie na błędach, jak to robić.

Comment

• grzeber
            Major Piwnych Rewolucji
            🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 2897

Proponuję też bardziej rozreklamować tą ideę na giełdach.
            pozdrawiam
            www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• marcopolok
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.10
              • 2334

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
              Pisałem już zdaje się komuś na PW że tak.

Na początku stycznia będzie. Tym razem elektronicznie i szybciej. Nauczyłem się po tej ankiecie na błędach, jak to robić.
              Nie chciałbym być upierdliwy ale mamy STYCZEŃ!
              bez brody...

Comment

• Shlangbaum
                • 2005.03
                • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok
                Nie chciałbym być upierdliwy ale mamy STYCZEŃ!
                Spokojnie drodzy kolekcjonerzy, bawię się już tabelkami w excelu. A początek stycznia jest tak na oko do jutra do północy

Comment

• Shlangbaum
                  • 2005.03
                  • 5828

Udało się

Odsyłam do ankiety za 2006 rok jeżeli ktoś nie zauważył odpowiedniego tematu

tutaj wszystko dla kolekcjonerów piwnych gadżetów...Poddziały: Giełda | Identyfikacja | Moje zbieranie

Comment

Przetwarzanie...
                  X