Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
I Ankieta kolekcjonerów polskiego szkła piwnego.
Collapse
X
-
-
-
wywołano lajboCKów do tablicy to... mnie klasyczna tekstowa forma ankiety masumiego ziirytowała i w końcu jej nie wypełniłem. jak by była w formie el. to prędzej skorzystałbym z okazji i pomógł komuś uzyskać dane. zatem liczę, że ta będzie/jest w formie elektronicznej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswywołano lajboCKów do tablicy to... mnie klasyczna tekstowa forma ankiety masumiego ziirytowała i w końcu jej nie wypełniłem. jak by była w formie el. to prędzej skorzystałbym z okazji i pomógł komuś uzyskać dane. zatem liczę, że ta będzie/jest w formie elektronicznej.
Comment
-
-
Browar Janów Lubelski
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumUmieściłem te browary, które posiadają szkło w galerii na browar.biz. Janów miał tylko jedną szklankę w galerii i niechcący przeoczyłem ją. PRZEPRASZAM. Na dole jest wolne miejsce z napisem "inne" - proszę dopisać, a za rok będzie default'owo.
Comment
-
-
Pytanie moze tak proste , ze aż głupie , ale chyba muszę je zadać .
Czy w dzisiejszej dobie nie ma innej mozliwości jak wysyłka na adres pocztowy ? Nie jest to moze i wielki kłopot , ale osobiscie nie za bardzo lubię odwiedzać miejsca zwane "urzędami pocztowymi" . Oczywiście można sobie z tym poradzic w inny spsob , ale wolę zapytać autora o zgodę na przesyłke drogą elektroniczną.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfirePytanie moze tak proste , ze aż głupie , ale chyba muszę je zadać .
Czy w dzisiejszej dobie nie ma innej mozliwości jak wysyłka na adres pocztowy ? Nie jest to moze i wielki kłopot , ale osobiscie nie za bardzo lubię odwiedzać miejsca zwane "urzędami pocztowymi" . Oczywiście można sobie z tym poradzic w inny spsob , ale wolę zapytać autora o zgodę na przesyłke drogą elektroniczną.
łojej, Shlangbaum ma poprostu zbyt dużo miejsca na półkach albo kolekcjonuje segregatory
Teraz mu dojdą do zbioru 2-3 egzemplarze, w przyszłym roku 4-5 sztuk i już sie ładny zbiorek tworzybez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfirePytanie moze tak proste , ze aż głupie , ale chyba muszę je zadać .
Comment
-
-
Dziękuję za wyjaśnienia. Twoje reguły troche mnie dziwią ( a myslę że nie tylko mnie) w dobie wszechogarniającej informatyzacji naszego zycia , ale oczywiście że szanuję je. Każdy ma prawo ustalać takie zasady jakie chce wiec, nie mozna mieć jakichkolwiek uwag na ich temat.
A skoro przeżyjesz to nie musze sie więc martwić ....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolokMam kilka problematycznych szklanek i kufli z napisami np:
Browary Opolskie (Opole, Głubczyce, Namysłów, Brzeg, Niemodlin)
Browary Lubuskie (Zielona góra,Żary, Witnica, Nowa Sól)
Problem marginalny bo dotyczy zaledwie 6 sztuk ale jak to zakwalifikować?
Comment
-
-
Ja dopiero dzisiaj zabieram się za inwentaryzację.
Cieszę się że ta ankieta powstała, przynajmniej zostałem w końcu zmobilizowany do spisania kolekcji. Stan kolekcji będzie przedstawiał się na dzień 31.01.2006, zatem szkła z giełdy warszawskiej już wejdą w skład ankiety.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment