Ja też gdzie utknęła ankieta? Czas mija i nic..... . LajboCK zajął sie degustacją czy opadło go wiosenne rozleniwienie?
I Ankieta kolekcjonerów polskiego szkła piwnego.
Collapse
X
-
Nareszcie są wyniki ankiety.
Przepraszam wszystkich za zwłokę.
Spowodowana była:
-moją głupotą (sam chciałem paipióry i trudno się było przegrzebać przez nie)
-moimi ciągłymi wyjazdami = brakiem czasu
-jednym forumowiczem, który ciągle prosił żeby na niego poczekać
Wnioski:
-za rok zrobię to w formacie elektronicznym więc będzie szybciej
Czekam na uwagi i komentarze.
----ankieta pojawi się w załączniku za kilka godzin. Jest duża i Art ją musi ręcznie zamieścić.----
Comment
-
-
Ankieta do pobrania: (PDF, ~158kb) http://www.browar.biz/file.php3?id=210- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to lipa . A ja nie przesłałem ankiety, bo mi się wydawało, że z taką ilością eksponatów to nie ma co głowy organizatorowi zawracać. Do Marcopoloca jeszcze mi, co prawda, baaardzo daleko, ale ogólnie moje zbiory nie prezentują się źle. Przynajmniej dzięki ankiecie przekonałem się, że doganiam średnią i za rok pewnie wezmę udział.
Comment
-
-
Za rok, przy pomyślnych wiatrach, pewnie się udzielę.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTaka forma ankiety Ci odpowiada czy zmieniłbyś coś
Comment
-
-
Załapałem się na pudło
Moja kolekcja nie jest stara, zbieram na poważnie raptem 3-4 lata. W ciągu tego tego czasu i tak kilka razy było "odchudzanie" i ukierunkowywanie się. Na razie nie mam większych perspektyw na powiększanie kolekcji, jedynie z giełd pojedyńcze sztuki z polskiego szkła. Cel to min. po jednym szkle z każdego polskiego browaru. Aha, no i grodzisze przyjmę w każdej ilości, nie ma obaw
PS. Marco, miałeś mi podesłać płytkę z fotkami szkła na wymianę/sprzedaż(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Taaak, zbierałem się, i zbierałem, i zbierałem do wypełnienia ankiety, a w końcu tego nie zrobiłem. Usprawiedliwia mnie tylko jedno - przeprowadzka, która rozwaliła mi życie całkowicie.
Z tego co widzę, moja kolekcja (w zasadzie na etapie likwidacji od pewnego czasu) dałaby mi miejsce w wyższych rejonach stanów średnich klasyfikacji Shlangbaumowej.
pomysłodawcy i ogranizatora tej całej zabawy!
Comment
-
-
Gratulacje za przeprowadzenie Ankiety.
Niestety jak to sam Shlangbaum stwierdził, chyba trochę się zakopał na własne życzenie.
Nie wiem dlaczego moja Ankieta nie została uwzględniona w podliczeniach , chociaż wyłałem ją stosunkowo wcześnie, bo 14 lutego. Najpierw stawianie dziwnych warunków że tylko listownie , potem dopuszczenie możliwości wysyłki elektronicznej ( a w konsekwencji stwierdzenie że ta forma jest najlepsza) , aż wreszcie nie uwzględnienie wszystkich otrzymanych Ankiet. Nie wiem czy jestem wyjątkiem , ale z mojej perspektywy narzekanie że w Ankiecie wzieło udział mało kolekcjonerów wygląda teraz zupełnie inaczej.
Niemniej dzięki Ankiecie wiem gdzie mniej więcej klasyfikuje sie moja kolekcja , więc mimo wszystko pozdrawiam organizatora i wszystkich uczestników.
Comment
-
Comment