po co to forum ?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Mariánské Lázně, Kollárova 94/26, Rodinný pivovar Kronl
    heckler
    Lecznicze działanie źródeł w okolicach dzisiejszych Mariańskich Łaźni znane jest od średniowiecza. Krajobrazowe parki, piękna architektura, wszechobecna przyroda, do tego ciekawa historia miasta, oraz co najważniejsze dostępna dla turystów spora ilość leczniczych źródeł sprawia, że...
    2019-05-20, 08:19
  • AndrewZG
    Piwna Góra - Zielona Góra
    AndrewZG
    Nie chcę zaśmiecać wątku o nowych browarach rzemieślniczych, a tam pojawiło się info + kilka postów o inicjatywie pod nazwą jak w temacie.
    Wystartowali kilka dni temu (w piątek) z dwoma piwami: 11 i 13 - obydwa poprawne, ale bez rewelacji, za to ceny z kosmosu - w sklepie piwno/alkoholowym...
    2019-04-30, 17:50
  • heckler
    Ostrava-Hrabůvka, Edisonova 795/88, Pivovar Aero
    heckler
    Od 1994 roku w Ostravie, a ściślej jej dzielnicy Hrabůvka działa firma Elmontex zajmująca się ogólnie pojętymi pracami elektro montażowymi. Zakres wykonywanych prac przez firmę jest na prawdę spory. Do tego posiadają swój Hotel Elmontex, a w nim restaurację. Osobiście hotel mogę polecić...
    2018-09-14, 05:44
  • slavoy
    Filtr dla "Nowych Postów"
    slavoy
    Serwis dynamicznie się rozrasta, przybywa aktywnych użytkowników, a co za tym idzie dyskusji. Obecnie czasem wystarczy nie być na Forum przez pół dnia, żeby wyszukiwarka wypluła 2-3 strony nieprzeczytanych postów. Jest to na dłuższą metę trochę uciążliwe.
    Myślę że dobrym pomysłem...
    2003-11-03, 21:34
  • ART
    Cytowanie kilku postów
    ART
    Dzisiaj doszła nowa opcja na forum - teraz automatycznie można cytować kilka postów w swojej nowotworzonej wiadomości.

w tym celu należy przy wybranych postach kliknąć na przycisk/ikonkę:

wtedy się podświetli w następujący sposób:

opcja...
    2007-04-24, 23:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...