Może się ktoś skusi
szkło a la Kwak
Collapse
X
-
Dzisiaj w Piotre i Pawle w CH Ferio we Wrocławiu widziałem zastaw Kwaka (4 butelki 0,33l) zapakowane w drewnianą "skrzyneczkę". W zastawie były 2 szklanki na jednej podstawce. Cena wysoka: 133,90.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzia tak wyglądają kulawki, które mam
na dole od lewej: kwak, bockbier, 4-kwak, bockbier, heineken.
z tego co wiem to brakuje mi kwak na podwójnym stojaku, bardziej kolorowy heineken i tiger (ok. 50cm).
Chyba, że jest coś jeszcze o czym nie wiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bazyl36 Wyświetlenie odpowiedziKulawki prezentują się rewelacyjnie,ja mam tylko jednego kwaka i bockbiera,jeśli
masz jakieś w dublecie lub ktokolwiek ma na zbyciu to proszę o kontakt.
Comment
-
-
marian, może zainteresuje Cię ta aukcja?
Pozdrawiam i gratuluję kolekcjiZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedzimarian, może zainteresuje Cię ta aukcja?
Pozdrawiam i gratuluję kolekcji
Comment
-
-
Fakt Widocznie dopadło mnie poniedziałkowe zaćmienie Tylko dlaczego we wtorek?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
No to jak nie chcieliście to ja wziąłem :-) Nie kolekcjonuje specjalnie szkła - zbiór mam raczej głównie użytkowy (co by sobie dobierać naczynie do piwa) ale kulawka mnie kusiła dość długo - na tyle, że nawet nie zastanawiałem się jaka cena byłaby właściwa (aukcja skończyła się na tyle nisko, że nie musiałem specjalnie na to zbierać).Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
Comment