Jestem tu nowy kolekcjonuje puszki po piwie i napojach moja kolekcja na dzień dzisiejszy liczy około 600 puszek. Poszukuje cały czas nowych puszek moge się wymieniac oraz moge odkupić
witam wszystkich
Collapse
X
-
a mozę by tak założyć osobny temat dla nowych forumowiczów gdzie mogliby się przedstawiaći mówićco kolekcjonująbo zauważylem że ostatnio doścdużo dołączyło do nas
Comment
-
witaj Fidi!ja również zbieram puszki piwne a na forum znajdziesz tez kilku innych zbieraczy.Choć mnie interesują tylko z piwa to mam na zbyciu bardzo dużo puszek napojowych które przytrafiły się tak przy okazji.Z piwa oczywiście też mam mnóstwo dubletów.Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
Related Topics
Collapse
-
W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny
. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
-
Channel: Niemcy
2023-10-04, 23:21 -
-
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...-
Channel: Holandia
-
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
-
Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Do tej pory w mieście działały dwa browary, a w dzielnicy Držovice trzeci. Dwa lata temu na obrzeżach miasta rozpoczął działalność czwarty Velkorakovský pivovar. Jakby tego było mało to w tym roku, a dokładnie w kwietniu został otwarty piąty browar o nazwie Axiom.
Browar usytuowany...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment