stare butelki z browarów i rozlewni pomorskick

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marcin1945hobby
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.06
    • 3

stare butelki z browarów i rozlewni pomorskick

posiadam do sprzedania stare butelki z browarów i rozlewni pomorskich z okresu przedwojennego oraz wojennego.
    cena do uzgodnienia.
    kontakt :
    marcin1945hobby@poczta.onet.pl
    @wp.pl
    @poland.com

------------------

Related Topics

Collapse

• seba_gliwice
    Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku
    seba_gliwice
    Witam,

Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
    2020-03-11, 18:59
  • kronos1194
    Butelki (około 200szt.)
    kronos1194
    Dzień dobry wszystkim.
    Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
    2024-04-01, 17:49
  • dadek
    Oberursel, Ackergasse 13, Alt-Oberurseler Brauhaus
    dadek
    Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
    2023-10-03, 22:05
  • bromar
    Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
    bromar
    Cześć,
    Sprzedam sprzęt domowy:
    18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
    Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
    2023-07-27, 18:05
  • dadek
    Nošovice 238, Pivovar Radegast
    dadek
    Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
    2023-11-09, 20:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...