Poszukuję wszelkich informacji dotyczących polskich firm produkujących kapsle, zarówno przed jak i powojennych. Proszę o przesyłanie wszelkich informacji na mój adres mailowy: robert.banas@poczta.fm Gotowe opracowanie umieszczę na forum. Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za zapełnianie mojej skrzynki pocztowej.
Polscy producenci kapsli
Collapse
X
-
Zapomniałem odpowiedzieć na SMS
Płytki, wyposażenie łazienek, armatura. Szeroki Wybór Produktów. Najlepsze Marki w Ofercie. Najlepsze ceny. Zamów online!
Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
-
-
A oprócz tego dużo nieaktualnych adresów w Google przy zapytaniu "zamknięcia koronowe"Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Jestem pod wrażeniem fali maili, jaka zalewa moja skrzynkę. Jakoś do tej pory nikt do mnie nie napisał Czyżby nikogo nie interesował ten temat? Na forum tylko Paweł się odezwał (dziękuję Ci). Mnie udało się jeszcze dogrzebac w internecie do wiadomości o przedwojennej fabryce kapsli i o kaplowni w Łomży.
W takim razie spróbuje zadać pytania na forum:
1. Co oznacza napis FL przy niekturych sygnaturach POB
2. Kto produkował kapsle oznaczone sygnaturami "zegarek" "otwieracz" "GPL" "podkowa" "C1"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banasrobert1. Co oznacza napis FL przy niekturych sygnaturach POBLast edited by paveuek; 2006-03-28, 10:14.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Otwieracz to Fabryka Opakowań w Bydgoszczy
Podkowa to zakład produkujący kapsle na terenie byłego NRD w Raschau, a C1 to Crown Cork Company Belgium.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Comment
-
Comment