przysyłanie birofili przez....kolekcjonerów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • czebrys
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2006.02
    • 70

przysyłanie birofili przez....kolekcjonerów

Czołem

jeśli napisze się e-maila do browaru przy odrobinie szczęścia można coś dostać
    a jeśli napisze się do jakiegoś kolekcjonera np. z iraku można liczyć na przesyłkę z zastrzykiem zasilającym kolekcję???

z jednej strony ktoś musi ponieść koszty przesyłki
    ale z drugiej miłoby było dostać od irakijczyka parę kapsli

piszcie proszę co o tym sądzicie

p.s po ostatniej przesyłce z lwówka mogę świętować 450 kapsla w mojej kolekcji
  • cororo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 766

Jak wyślesz list do Irakijczyka,on napisze żebyś wysłał mu dolary,Ty wysyłasz dolary..no i na tym kończy sie deal z Irakijczykiem.Zresztą Becik Ci napisze bo wie lepiej.

Comment

• grzeber
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼🍼
      • 2002.05
      • 2875

Znalazłeś już Salaha czy to on odnalazł Ciebie ?

Za ładne zielone banknociki (podobno czasem chce też inne rzeczy) można dostać od niego marnej jakości podróbki podstawek i innich birofilii z krajów arabskich. O ile pamiętam miał w ofercie takie perełki jak : Syrię, Iran, Irak, Jordanię, Liban, Sudan .

Raczej omijać szerokim łukiem.

Z resztą był już ostrzegawczy temat - http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=57148 .
      pozdrawiam
      www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• grzeber
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2002.05
        • 2875

Aha, jeszcze jedno .

W normalnym, kolekcjonerskim świecie takie "przysyłanie birofili przez kolekcjonerów" nazywa się poprostu wymianą (towar za towar) lub kupnem (towar za kasę).
        pozdrawiam
        www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• pieczarek
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.06
          • 5011

"Przysyłanie birofili przez kolekcjonerów" może być też najzwyklejszym prezentem. Otrzymałem już mnóstwo takich przesyłek.

Comment

• czebrys
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2006.02
            • 70

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
            "Przysyłanie birofili przez kolekcjonerów" może być też najzwyklejszym prezentem. Otrzymałem już mnóstwo takich przesyłek.

a od kogo??

bo też chciałbym coś dostać od jakiegoś kolekcjonera z ''nie z tąd'' za darmo

Comment

• Bombadil13
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.05
              • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czebrys
              a od kogo??

bo też chciałbym coś dostać od jakiegoś kolekcjonera z ''nie z tąd'' za darmo
              Zajrzyj do Działu: Biała lista uczciwych kolekcjonerów, tam jest kilka podziękowań za prezenty niestety większość stąd!
              Poszukuję

Comment

• karin861
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2006.02
                • 597

Hej!
                jakby ktos chcialby mnie wspomoc i ma pare zbednych wafli to chetnie je przyjme
                w razie co prosze o wiadomosci na priv.
                pozdrawiam
                Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

Przetwarzanie...
                X