Etykiety z postaciami z komiksów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Zychu
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.05
    • 56

Etykiety z postaciami z komiksów

Kilkanaście lat temu znalazłem, w sklepie spożywczym, magiczny napój z wizerunkiem mego ulubionego bohatera komiksowego, Asterix-a. Pozostawiłem etykietę na pamiątkę. Nie znalazłem go (piwnego napoju bezalkoholowego) w obecnej ofercie Schultheiss-Brauerei A.G. Berlin. Zamieszczam scan. Może ktoś posiada podobne etykiety, podstawki, inne...? Mam nadzieję, że nie powtórzyłem tematu.
    Click image for larger version

Name:	Asterix napój magiczny .jpg
Views:	1
Size:	55,6 KB
ID:	2076757
  • pezet
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.03
    • 481

Szukaj w Belgii. Buszowałem kiedyś na belgijskich stronach kolekcjonerów podkładek i innych gadzetów (gdzieś przypadkowo znalazłem ale niestety nie zachowały się linki) i było tam zatrzęsienie podkładek i etykiet o komiksowym charakterze. Wszak Belgia słynie również z komiksów! Przypomnę również, że z frytek, czekoladek i wspaniałej kuchni.
    „Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
    Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
    Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• pezet
      Porucznik Browarny Tester
      • 2006.03
      • 481

Znalazłem link do strony na której znajdziesz, mam nadzieje, ciekawe podkładki i etykiety.
      Kiliknij!
      „Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
      Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
      Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• Zychu
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2005.05
        • 56

Dzięki serdeczne

Comment

Przetwarzanie...
        X