Kilkanaście lat temu znalazłem, w sklepie spożywczym, magiczny napój z wizerunkiem mego ulubionego bohatera komiksowego, Asterix-a. Pozostawiłem etykietę na pamiątkę. Nie znalazłem go (piwnego napoju bezalkoholowego) w obecnej ofercie Schultheiss-Brauerei A.G. Berlin. Zamieszczam scan. Może ktoś posiada podobne etykiety, podstawki, inne...? Mam nadzieję, że nie powtórzyłem tematu.
Etykiety z postaciami z komiksów
Collapse
X
-
Szukaj w Belgii. Buszowałem kiedyś na belgijskich stronach kolekcjonerów podkładek i innych gadzetów (gdzieś przypadkowo znalazłem ale niestety nie zachowały się linki) i było tam zatrzęsienie podkładek i etykiet o komiksowym charakterze. Wszak Belgia słynie również z komiksów! Przypomnę również, że z frytek, czekoladek i wspaniałej kuchni.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Znalazłem link do strony na której znajdziesz, mam nadzieje, ciekawe podkładki i etykiety.
Kiliknij!„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment