Zastanawiałem się czy zaczynać wogóle wątek, ale co mi tam. Nowy kwadratowy Cieszyn i jego "odmiana" Ten po lewej wyraźnie bledszy (zbliżony do pomarańczowego - mowa oczywiście o wstędze), zdobytu już dosyć dawno, tzn. zaraz po ukazaniu się wzoru. O ile się nie mylę to w ubiegłym roku na giełdzie Żywieckiej. Ten po prawej (już wyraźnie bordowy - kolor wstęgi oczywiście ) sprzed paru tygodniu, a konkretnie ze spotkania w Katowickim Spiżu. Nie będę pytał czy zaliczać czy nie zaliczać, bo temat mocno już został wyczerpany na wielu innych przykładach.
Umieszczam jako ciekawostke, do wglądu.
Niestety nie mam na wymianę wzoru po lewej. Ten drugi jest świeżą zdobyczą, więc myślę że nie będzie trudno go zdobyć.
P.S. Interpretacja skanu zależy oczywiście od wielu czynników (jasność, kontrast, nawet marka i wiek monitora), więc dla chętnych mogę pdstawki zabrać na najbliższą giełdę w Tychach. Do wglądu oczywiście
Umieszczam jako ciekawostke, do wglądu.
Niestety nie mam na wymianę wzoru po lewej. Ten drugi jest świeżą zdobyczą, więc myślę że nie będzie trudno go zdobyć.
P.S. Interpretacja skanu zależy oczywiście od wielu czynników (jasność, kontrast, nawet marka i wiek monitora), więc dla chętnych mogę pdstawki zabrać na najbliższą giełdę w Tychach. Do wglądu oczywiście
Comment