Witam serdecznie!
Po rocznej przerwie powracam do przeprowadzania tejże ankiety. Ankiety która ma na celu przedstawienie aktualnych stanów etykiet z poszczególnych krajów u polskich kolekcjonerów. Jest to moja trzecia tego typu ankieta a więc przyszedł czas na pewne modyfikacje które mam nadzieję zachęcą Was drodzy kolekcjonerzy do wzięcia w niej udziału (jeszcze liczniej)
A więc co należy zrobić aby wziąć udział w ankiecie:
A. Opcja dla osób które chcą otrzymać wyniki ankiety w formie tradycyjnej - tak jak dotychczas
1.ściągnij załącznik z ankietą
2.czytelnie wypełnij
3.dołącz 2 znaczki pocztowe o nominałach <1,30zł>
4.wyślij (DO 2 LUTEGO 2007 ROKU) pod poniższy adres:
Admin: usunięto adres na prośbę autora
B. Opcja dla osób które chcą otrzymać wyniki ankiety w formie elektronicznej – w pliku pdf gotową do samodzielnego wydruku.
2.wypełnij
3.wyślij (DO 2 LUTEGO 2007 ROKU) pod adres: lukiper@op.pl - w temacie wiadomości wpisz: ankieta 2006
Ankieta będzie gotowa tak jak poprzednio, czyli do giełdy w Świdnicy.
Format wersji drukowanej A5.
Ps.1. Jeżeli zbierasz etykiety z wybranych krajów to także zachęcam do wzięcia udziału w tej ankiecie!
Ps.2. Ankieta została rozesłana w formie drukowanej do osób z którymi utrzymuję korespondencję tradycyjną.
Wszelkie pytania proszę zamieszczać tu lub na PW
pozdrawiam i liczę na znaczną ilość wypełnionych formujarzy
Po rocznej przerwie powracam do przeprowadzania tejże ankiety. Ankiety która ma na celu przedstawienie aktualnych stanów etykiet z poszczególnych krajów u polskich kolekcjonerów. Jest to moja trzecia tego typu ankieta a więc przyszedł czas na pewne modyfikacje które mam nadzieję zachęcą Was drodzy kolekcjonerzy do wzięcia w niej udziału (jeszcze liczniej)
A więc co należy zrobić aby wziąć udział w ankiecie:
A. Opcja dla osób które chcą otrzymać wyniki ankiety w formie tradycyjnej - tak jak dotychczas
2.czytelnie wypełnij
3.dołącz 2 znaczki pocztowe o nominałach <1,30zł>
4.wyślij (DO 2 LUTEGO 2007 ROKU) pod poniższy adres:
Admin: usunięto adres na prośbę autora
B. Opcja dla osób które chcą otrzymać wyniki ankiety w formie elektronicznej – w pliku pdf gotową do samodzielnego wydruku.
2.wypełnij
3.wyślij (DO 2 LUTEGO 2007 ROKU) pod adres: lukiper@op.pl - w temacie wiadomości wpisz: ankieta 2006
Ankieta będzie gotowa tak jak poprzednio, czyli do giełdy w Świdnicy.
Format wersji drukowanej A5.
Ps.1. Jeżeli zbierasz etykiety z wybranych krajów to także zachęcam do wzięcia udziału w tej ankiecie!
Ps.2. Ankieta została rozesłana w formie drukowanej do osób z którymi utrzymuję korespondencję tradycyjną.
Wszelkie pytania proszę zamieszczać tu lub na PW
pozdrawiam i liczę na znaczną ilość wypełnionych formujarzy
Comment