Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Dokładnie to aukcja oferowała ręcznik barmański i do tego jako GRATIS 750 miniaturek z alkoholami A co do kapelusza, to uważam, że 7000zł za ręcznik barmański to lekkie przegięcie (no bo buteleczki gratis) Nie miał złotych nitek ani nawet wplecionych drogich kamieni szlachetnychZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Nie w ilości, a w cenie 7000zł
Dokładnie to aukcja oferowała ręcznik barmański i do tego jako GRATIS 750 miniaturek z alkoholami A co do kapelusza, to uważam, że 7000zł za ręcznik barmański to lekkie przegięcie (no bo buteleczki gratis) Nie miał złotych nitek ani nawet wplecionych drogich kamieni szlachetnychZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Nie w ilości, a w cenie 7000zł
Dokładnie to aukcja oferowała ręcznik barmański i do tego jako GRATIS 750 miniaturek z alkoholami A co do kapelusza, to uważam, że 7000zł za ręcznik barmański to lekkie przegięcie (no bo buteleczki gratis) Nie miał złotych nitek ani nawet wplecionych drogich kamieni szlachetnychComment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Comment
-
Wiecie, że w sądzie można dochodzić praw po wygraniu takiej aukcji?! (a jest kup teraz) Czytałem kiedyś historię gościa, który kupił jacht za 1zł. Sąd przyznał mu rację.
Edit: tylko nie jest zaznaczone na jaki czas wynajmie - może twierdzić, że to np na 1h...Last edited by Seta; 2010-07-30, 16:01.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Komuna powraca.
Tutaj ktoś nielegalnie handuje kartkami na kapslePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Ciekawa aukcja z ciekawą podstawką
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
Comment