Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavi77
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Mafar, to była odpowiedź na pytanie:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś zwrócił uwagę, za ile poszła podstawka żywca z klubu szuflada? Była na allegro jeszcze kilka dni temu.Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
słuchajcie Fali, gdyż mądrze prawiwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Kolejny "rarytas" na allegro.
Zapytałem sprzedającego z którego roku jest ta tabliczka, otrzymałem odpowiedź że nie wiadomo, ale skoro zardzewiała to "musi mieć swoje lata"
A swoją drogą to ciekawe - niektóre rzeczy im starsze i bardziej zardzewiałe, tym droższe. Czemu więc mojego samochodu nikt nie chce kupić - jest i stary i zardzewiały
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedzihttp://allegro.pl/komplet-porcelanow...863491696.html Ładna ciekawostka. Ciekawe jaką cenę osiągnie
Comment
-
-
Nie znam sie na tym, ale kogoś może zainteresują porcelanki - cena od 1 zeta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziA opis aukcji potrafisz czytać?
Już prawie pięć stówek, ładnie, ładnie. Na kapslach się jako tako nie znam, ale z tego co się orientuję to jest tu szansa na rekord allegro.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzysztof30 Wyświetlenie odpowiedziA opis aukcji potrafisz czytać?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Za każde 50 zł zadeklarowanej wartości Poczta Polska pobiera 1 zł opłaty
Koszt wysyłki poleconym priorytetem to 4,15 plus koperta to w sumie 5 zł ,czyli 40 złotych to opłata za ubezpieczenie. Czyli jak napisał Anteks cena kapsla to 2000zł.
Comment
-
Comment