Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Akcję popieram. Cena taka sama jak na giełdzie. Nie będzie się amatorom dużego zysku opłacało wystawiać tej podstawki powyżej 5zł.
Wpierw zrobiono 80 szt., jednak popyt na tego typu podkładek przekroczył naszą wyobraźnię (organizatorów).
Dorobiliśmy zatem 50szt. by ukrócić proceder handlu po większej cenie, natomiast więcej sztuk nie dorabiamy i od tej pory podkładka będzie żyć już własnym życiem.
Nie wszyscy mogli zakupić podkładki na samej giełdzie, ale każdy miał możliwość dokupić na allegro i otrzymać przy najbliższej okazji.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka
Oj tam zaraz obluda , najstarsze "prawo handlowe".
Jak my mamy zaplacic , to drogo , ale jak nam maja zaplacic , to jak najbardziej.
Sprzedającej jak sprzedającej, ale kupującym ten korek po 15zł to ewidentnie się w dupach poprzewracało od tego dobrobytu! :-) Ja miałem kaca moralnego, że w Radomiu mi dali za niego 5zł, ale kupujący sam zaproponował taką cenę, więc nie mogłem przecież protestować... Gdyby powiedział 3 lub 8 to też bym się prawdopodobnie zgodził. :-)
A tu takie ananasy, kupterazy po 15 złotych. Nie ładnie, nie ładnie. :-)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk
Sprzedającej jak sprzedającej, ale kupującym ten korek po 15zł to ewidentnie się w dupach poprzewracało od tego dobrobytu! :-) Ja miałem kaca moralnego, że w Radomiu mi dali za niego 5zł, ale kupujący sam zaproponował taką cenę, więc nie mogłem przecież protestować... Gdyby powiedział 3 lub 8 to też bym się prawdopodobnie zgodził. :-)
A tu takie ananasy, kupterazy po 15 złotych. Nie ładnie, nie ładnie. :-)
Tomek
Jeśli mowa o Konstancinie, to składam oficjalna propozycję kupna tej podstawki za 3zł na poznańskiej giełdzie, jeśli jeszcze nimi dysponujesz. Interesuje mnie wyłącznie jedna sztuka.
Jeśli mowa o Konstancinie, to składam oficjalna propozycję kupna tej podstawki za 3zł na poznańskiej giełdzie, jeśli jeszcze nimi dysponujesz. Interesuje mnie wyłącznie jedna sztuka.
Pozdrawiam!
Trochę mnie lenistwo ogarnia, ale jeśli chodzi o podstawkę id:45755, to mogę Ci ją przekazać za darmo jak przyślesz mi kopertę ze znaczkiem. Adres mogę podać na pw
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
Mam do zaoferowania kilka kufli oraz większość szklanek i pokali .
Aukcja wystawiona jest na allegro. Sztuk jest ok 120 . Zależy mi aby sprzedać całość.
Niestety na allegro można zamieścić tylko 10 zdjęć, Pozostałe mogę wysłać mailem.
Link do oferty : https://allegro....
Bractwo Piwne w tym roku również dokłada swoją cegiełkę do Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Pod poniższym linkiem jest aukcja z kapslami z II Giełdy Birofiliów Piwowary 2018. Kapsel giełdowy i pięć próbnych wykonanych tylko w 1 egzemplarzu. Zapraszamy do licytacji... https://...
Niezwykle klimatyczny browar restauracyjny w centrum Porto, znajdujący się niedaleko słynnego starego marketu.
Do lokalu prowadzi niepozorne, wąskie wejście z małym logotypem. Można nie zauważyć i ominąć to miejsce.
Wewnątrz jest bar, dalej przejście prowadzi do sali z kilkoma...
Comment