Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85 Wyświetlenie odpowiedziSam nie wierzę, że aż tyle ktoś daje :P
Może ktoś zna wygrywającego w tej aukcji? Może go warto poinformować na 1 dzień przed zakończeniem? Tymbardziej że po komentarzach negatywnych sprzedającego można wywnioskować że to nie pierwsza jego podróba. Walczmy z podróbkami! Cena na już to 201 zł. Nick kupującego to i...1 (222)Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
A nie możecie poinformować Allegro o przekręcie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ciekawe czy allegro ma tylu rzeczoznawców aby weryfikować zgłoszenia z każdego działu? Dla nas jest to o tyle nieprzyjemna sytuacja że dotyczy to naszego tematu.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedzi...Nick kupującego to i...1 (222)Moja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ciek Wyświetlenie odpowiedziSkoro to nie oryginalny szyld więc co?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85 Wyświetlenie odpowiedziJa niestety nie mam pojęcia kto to.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziBlaszka promocyjna z magnesami na lodówkę. Pochodzi z jakiejś promocji sprzed 3-4lat.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziTe blaszki nie miały magnesików tylko zawieszkę i pochodzą z promocji ale z 2004 roku. Szacun za donos dla wygrywającego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziMagnesy miały te blaszki z Żywca i tak mi się skojarzyło.
A kolekcjonerzy Żywca siedzą cicho bo chcą wylicytować w dobrej cenie?Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziPoinformowałem już licytującego.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
2 godziny do zakończenia aukcji, a oferta licytującego nadal jest
Comment
-
Comment