sprzedaż alkoholu na allegro jest zakazana
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Comment
-
-
-
-
Autorem książki nie jest Art tylko Piwowar :P- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
rozumiem, że za niedługo pojawi się temat - ciekawa aukcja na polskim ebay
http://www.ebay.pl <- już działa!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie wiem dlaczego, ale nie moge się zarejestrować na eBay maila browar.biz
Często pojawia się ten problem i nie mogę uzyskać maila rejestracyjnego.
Wkońcu rówenież ruszył ponownie polski bezpłatny serwis aukcyjny Kiermasz.pl. Trzeba tylko się zarejestrować od nowa-widocznie wszystkie dane poszłyPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
mnie wyszło z mailem @browar.biz- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
może to ma związek z domeną, kiedys na allegro miałem problemy ze swoim mailem gdyż domenę biz. uznawali jako spam i ją odrzucaliGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaNie wiem dlaczego, ale nie moge się zarejestrować na eBay maila browar.biz
Często pojawia się ten problem i nie mogę uzyskać maila rejestracyjnego.
Wkońcu rówenież ruszył ponownie polski bezpłatny serwis aukcyjny Kiermasz.pl. Trzeba tylko się zarejestrować od nowa-widocznie wszystkie dane poszły
ale ty juz masz konto na ebay skoro wygrales podstawke z Zywca to mozesz korzystac z tamtego uzytkownika no chyba, ze dostales negatywa za tamta aukcje i sie go wstydzisz ;-) jeżeli jednak nie to nie ma problemu abyś sie logował na tamte ustawienia..
Sprytnie sciagneli wszystkie aukcje polakoe w podleglych serwisow Ebay (UK,DE,US,etc) i umiescili od razu na PL nie startujac od zera.
Comment
-
-
Tak, zrobili sobie taką zagrywkę, bo z 15 auckjami wyglądaliby żałośnie. I dobrze, że mogę logować się w ten sam sposób, co na innych ebayach.
Natomiast problematyczna wydaje mi się kwestia przeliczeń walutowych. Aukcje Polaków umieszczone na zagranicznych serwisach operują obcymi walutami. Będzie zabawnie, jak kontrahenci nie dojdą do porozumienia w sprawie kursu wymiany.
Comment
-
Comment