Może i proponuję ale i tak żadnej wymiany ani niczego w tej materii przed premierą nie zrobię. Czy ja ten kapsel wystawiłem na allegro? Więc nie wiem w czym problem.
Problem w tym że masz go w oferowanych kapslach na tym portalu więc chyba jasna sprawa o co chodzi ! Chyba że nie widzisz u siebie tego o co oskarżasz innych.
Problem w tym że masz go w oferowanych kapslach na tym portalu więc chyba jasna sprawa o co chodzi ! Chyba że nie widzisz u siebie tego o co oskarżasz innych.
Ale my tu rozmawiamy o allegro a nie o tym że oferuję coś na wymianę.
Trzeba powiedzieć Pieczarkowi to jego branża, na pewno za taki "osobliwy rodzynek", "wisienkę na torcie każdego poważnego kolekcjonera" będzie skłonny oddać sporą część pensji
ech, żeby jeszcze bateryjki były dobre to dopiero cena by poszybowała w górę...
Za każdym razem jak widzę taki "rarytas", to myślę, że nic mnie już nie zdziwi... Do następnego razu oczywiście Należy pogratulować sprzedającemu poczucia humoru i ekspresji w tworzeniu opisu A swoją drogą nurtuje mnie jedna rzecz... Z jakiej butelki został ściągnięty ten kapsel No chyba, że to dziewica...
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Bajer niczym swego czasu chińskie magnetofony nabite migającymi kolorowymi diodami albo adidaski do biegania z podświetlanymi piętkami
Dawno temu też miałem taki kapsel (albo był w barwach Heńka, nie pamiętam) w zbiorze i zgoniłem razem z całym niemieckim/holenderskim badziewiem po kilkanaście/dziesiąt groszy za sztukę.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Nawet jesli to prawie na pewno nie wydany przez browar. Napis wygląda mi na "Aroma" a to zupełnie nie kojarzy mi się z żadnym piwem zwłaszcza Haselbacha.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment