Dokładnie - Przemyśl poszedł za 2300 coś tam.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziTo już zabawa jednak dla statystów choć ci chyba jedynie ewidencjonują ceny kapsli.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziStatystyków
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziStatystykówPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
-
Comment
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Comment
-
-
-
-
Aukcja zakończona przed czasem http://allegro.pl/kolekcja-1630-pods...983039459.html. Powód "Wiem że najwyższą kwotę osiąga się pod koniec aukcji jednak nie będę czekał, by się o tym przekonać. Nie chciałbym sie pozbyć kolekcji za nie satysfakcjonującą mnie kwotę. Dziękuje wszystkim za zainteresowanie."
Comment
-
-
Amatorskie podejście. Wystarczyło zabezpieczyć się minimalką. Po cholerę (z perspektywy potencjalnego kupca/kupców) robić reklamę sprzedającemu, zamieszanie i ruchawkę poprzez przedwczesne wbicie ofert zamiast przywalić konkretnie na sam koniec ? Oczywiście wbijąjąc maksymalnie tyle na ile się coś ceni.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Brawo za pomysłowość sprzedającego Domyślam się, iż przedmiot nie warty nawet ceny początkowej :PMoja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
Comment