Ja wogóle tego nie widziałem i nie sądzę że cena z dupy Pewnie że łatwiej komuś będzie zdobyć 250 zł niż czekać na okazję kupienia tych kart np za 10 złotych.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
Last edited by smes; 2013-02-26, 08:25.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziTe karty już były jakiś czas temu na allegro. Ale cena o wiele, wiele niższa. Cena z kapelusza wyciągnięta. Niektórym to już się w du.. poprzewracało.
Comment
-
-
Comment
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziI wszystko jasne
http://www.ebay.de/itm/230931444736?...84.m1423.l2649
altes Glas-Bier-Brauerei-Piwa Leszczynskie-Polen | Sammeln & Seltenes, Reklame & Werbung, Bier & Brauerei | eBay!
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziNiby wszystko jasne, ale czy na pewno? szklanki z tych dwóch aukcji na ebay.de mają różnicę w kolorze obwódki.
altes Glas-Bier-Brauerei-Piwa Leszczynskie-Polen | Sammeln & Seltenes, Reklame & Werbung, Bier & Brauerei | eBay!
http://allegro.pl/pw-szklanka-browar...065155110.html
Troche namieszałeś. Dodałem link szklanki z żółtą obwódką a nie z czerwoną. Kliknij raz jeszcze i sprawdź.
Szklanki na ebay.de były dwie tj żółta i czerwona. Dodałem wczoraj oba linki do "ciekawa aukcja na ebay".Last edited by smes; 2013-03-01, 20:22.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Kolejny raz sprzedający robi z gęby d..ę. W opisie zastrzega, że "Aukcji nie kończę przed czasem. Nie sprzedaję szklanki poza allegro." po czym właśnie to robi. Swoją drogą ciekawe, jaka była ostateczna cena.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziKolejny raz sprzedający robi z gęby d..ę. W opisie zastrzega, że "Aukcji nie kończę przed czasem. Nie sprzedaję szklanki poza allegro." po czym właśnie to robi. Swoją drogą ciekawe, jaka była ostateczna cena.
Swoją drogą, to szkoda, że smes i darek99 teraz pokazują jacy sa wszystkowiedzący. Gdyby zamieścili linki, którymi sie teraz przepychają wcześniej, to pewnie już na ebay akcja by się zakończyła.
Czuwaj
Comment
-
Comment