Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
A dlaczego od razu handlarz ... !?, zresztą kto mu zabroni sprzedawać po cenie jaką uzna za stosowną - to po pierwsze (Wojtek daj spokój - ma Ci oddać ją za darmo, żeby było "cacy", czy co?), a po drugie jeśli byłaby ta taśma nadal szeroko dostępna, to jak uważasz?, w jakiej cenie!? Robisz "hałas" jakby chłopak wystawiał ją za co najmniej 150, a nie 15 PLN Ja osobiście, znając aktualne ceny innych współczesnych pseudo-taśm i ogólno dostępnego badziewia, jestem pewien, że 15 PLN to minimum za jakie byłaby w ofercie sklepów papierniczych. Jak myślisz?, dlaczego nie ma jej już na rynku? Ja podejrzewam, że koszty produkcji były relatywnie wysokie i niekonkurencyjne - produkcja takiej taśmy, to wbrew pozorom dość droga technologia, aby utrzymywać ją dla dość niszowego odbiorcy ... i po prostu nie utrzymała się
Ja sam, gdybym jej aktualnie potrzebował (mam na szczęście zapas), to chętnie bym ją zakupił, ponieważ uważam, że to uczciwa oferta. Nie marnowałbym przynajmniej czasu na złośliwości i typowo polskie dogryzanie, że na taśmie za 15 PLN zrobi majatek - a niech sobie chłopak zrobi ... byleby poszukiwany towar był dostępny na rynku, po akceptowalnej cenie - przelicz te 15 PLN na koszt piwa, które wypijasz - w kanjpie zrezygnujesz najwyżej z dwóch ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Seba...
To taki żart był , znaczy się z przymrużeniem oka to pisane było. Nie ma się co stresować.
Ja osobiście mam gruby zapas tej taśmy na kilka lat minimum. Bardziej się obawiam że mi klej wyschnie na niej ze starości niż ją zużyję.
Niech klikają ci co są w potrzebie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Może się nie znam ale to http://allegro.pl/2-przedwojenne-pod...796371723.html raczej nie są podstawki.
Prędzej etykiety. Tak na moje oko ktoś je przylepił na tekturę
Może ktoś wie więcej?Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Leśna drużyna żużla, w kolejnych odsłonach:
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ignac7 Wyświetlenie odpowiedzismes dla twojej wiadomości tą cene co mi proponowałeś tzn 30zł za 2 kufle ....
To sprzedałem je za 150 więc [admin: ciach]. Bo to oczywiste ,że każdy chce kupić jak najtaniej ,a sprzedać jak najdrożej. A jak mam innego kupca co mi daje więcej to oczywiste ,że jemu sprzedam !
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Znajdź różnicę.
Podsumowanie:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Jeżeli wyceniasz, to po co zmieniasz ceny? Broń swoich cen, nie ulegaj presji. Nie chcemy tutaj, żebyś nas znowu powyzywał od złodziei.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
za 20 złotych były 4 kufle. U Ciebie za 50, jedna sztuka. 14,50 za kufel? Wystaw za piątkę i trzymaj kciuki.
A koszulki które reklamujesz na forum? Czerwona latarnia, 10 wyjazdowych porażek. Koszulki pierwszej Legii, czy jak kto lubi Barcelony, można kupić taniej.
Pozdrawiam.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziza 20 złotych były 4 kufle. U Ciebie za 50, jedna sztuka. 14,50 za kufel? Wystaw za piątkę i trzymaj kciuki.
A koszulki które reklamujesz na forum? Czerwona latarnia, 10 wyjazdowych porażek. Koszulki pierwszej Legii, czy jak kto lubi Barcelony, można kupić taniej.
Pozdrawiam.
Przecież nikt ci nie karze ich kupować ...
Comment
-
-
Chciałeś raczej napisać "za ich kupowanie nikt nie jest karany" ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
Comment