Zrobił już promocję z 1000 na 400zł.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
Last edited by smes; 2013-12-31, 08:55.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedzihttp://allegro.pl/zloty-otwieracz-do...839554448.html
Tutaj inna nagroda od Wuja http://allegro.pl/zloty-sygnet-tyski...660839531.html
Ciekawe, ile wynosił wkład w śwince ?
Comment
-
-
-
zdjęcie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TBK Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Można napisać, co robią repliki w kategorii Antyki?
Problem nie dotyczy zdjęcia, tylko tytułu i opisu aukcji. Sprzedający informuje w tytule "PW", a w opisie mowa o zdjęciu. Zdjęcie PW?
I nie piszmy tutaj o idiotach. Aukcja zrobiona na potrzebę Ankiety, i reklamy "Browary Mazowsza". 24 godziny i blisko 200 odsłon.
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TBK Wyświetlenie odpowiedzi
Grzeber dostanie negatywa, klient będzie żądał zwrotu kasy, itd.
Tak wiem, należy dokładnie czytać opis aukcji, ale tutaj jednak w opisie wiodącymi elementami są reklama ankiety kolekcjonerów podstawek i strony Browary Mazowsza.
Nie podobają mi się takie zagrywki.
Comment
-
-
Do żadnej finalizacji nie dojdzie.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziDo żadnej finalizacji nie dojdzie.
Comment
-
-
Bo Grzeber to poważniejszy kolekcjoner niż Ty.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziBo Grzeber to poważniejszy kolekcjoner niż Ty.
Zakończy aukcję przed czasem?
Comment
-
-
No to takiej reklamy nasza ankieta jeszcze nie miała.
Kreatywność naszego redaktora jest równa a może nawet przewyższa byłego już ministra finansów.
Tylko pogratulować fantazji
Mam nadzieję, że poskutkuje to zwiększoną frekwencją.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
Comment