Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
I bardzo pięknie! A jest możliwość zakupów internetowo?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Comment
-
W Sobótce grasują eksploratorzy. Niewykluczone, że coś wypuścili na rynek. tu jest efekt poszukiwań jednej grupy: http://zobten.blogspot.com/2013/12/g...ei-skarby.htmlComment
-
Tą aukcję zaliczam do kategorii "ułańska fantazja" :
Najpopularniejsza butelka na Śląsku opisana jako "Praktycznie nieosiągalna pozycja na rynku"Last edited by maciek_beer; 2014-09-08, 20:19.zbieram wszystkie możliwe rzeczy z Browaru Toszek (Schlossbrauerei Tost/Toster Burg Brau)
w przygotowaniu kwerenda i monografia o browarze w Toszku
link do mojego zbioru: http://myvimu.com/profile/54564228-pyskowicebeerComment
-
Tego typu opisów w aukcjach jest więcej. Nie przychodzą mi do bani inne powody takiego pisania niż poniższe trzy:
a) koleś ma autentycznie kiepskie rozeznanie w rynku za co nie powinno być kary bo nikt nie musi być ekspertem. Kara powinna jednak być gdy nie mając pojęcia świadomie pisze iż dany przedmiot to biały kruk i żąda za niego dużych pieniędzy
b) szuka jelenia a zarazem podając takie opisy robi z siebie publicznie debila.
c) któryś z powyższych powodów.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Dla mnie ułańska fantazja to 25PLN za giełdowego wafla z Lublina...„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Mnie opadła szczęka przy tej aukcji:
AVE CEZAR! DWIE NOWOŚCI=90 ZŁ!!!
Współczuję wszystkim, którzy teraz zaczynają zbierać podstawki... Zamiast się rozkręcać kolekcjonerstwo chyba niedługo wymrze jak dinozaury!
Cóż, pozostaje tylkoComment
Comment