Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Butelka wystawiona na aukcji trzeci raz. Została usunięta dlatego, że ktoś spośród Nas, uprzejmie doniósł naruszenie zasad. Nie jest to pierwszy przypadek, gdy po wklejeniu linka do tematu, allegro w trybie natychmiastowym usuwa aukcję. Jak widać są ludzie i ludziska.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Ciekawy kapselek, i pewnie nie tylko kapselek, z Rybnika
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Last edited by pizmak666; 2014-12-08, 10:52.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Może ktoś chętny na takie szkło do grodzisza:
lub
Comment
-
-
Jak myślicie, pomylił się?
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziJak myślicie, pomylił się?
http://allegro.pl/stary-browarny-szy...892204308.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziJak myślicie, pomylił się?
http://allegro.pl/stary-browarny-szy...892204308.htmlZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
A to już nie taki unikat, bo to już kolejna, trzecia szklanka wystawiana na allegro. Ciekawe ile poszło poza?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedziNo nie, bez jaj. Zamknęli już browar czy co? Sprawdziłem 3x i niczym się nie różni od tego którego mam w zbiorze. To chyba jakiś obłęd
150 pln to faktycznie zaskoczka dla mnie. Podobno to najdroższa a na pewno jedna z najdroższych podstawek z polskich brewpubów jak powiedział mi Grzeber ktory lepiej obserwuje temat ogólnopolskich tacek niż ja.
Z drugiej strony tacka na pewno nie jest też popularna do bólu. Browar używał jej tylko na początku swojej działalności a przez wszystkie następne lata tacek po prostu nie mieli. Nie wiem czy są na dzień obecny czynni gdzyż jakiś czas temu mieli przerwę i nie wiem czy ruszyli już ale w tym przypadku nie ma to znaczenia.
Ja podstawkę mam bo zdobyłem ją od kogoś gdy była nowością. Później byłem sam w browarze kilka razy i nigdy nie dostałem tam ani jednej sztuki bo już nie mieli.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Cooper, o ile sobie przypominam to dałem za nią mniej niż 10 zł i to z przesyłką. A jak znam własne dokonania to kupiłem ją razem z innymi podstawkami u tego samego sprzedającego.
Taka tam oszczędność
Zawsze czekam jakiś czas by nowinki trochę opadły z ceny na aukcjach.
Czy wie ktoś za ile poszła ostatnio podstawka PW z Raciborza?
Jakoś mi uciekła.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziA to już nie taki unikat, bo to już kolejna, trzecia szklanka wystawiana na allegro. Ciekawe ile poszło poza?
http://allegro.pl/browar-rybnicki-he...974544496.html
Comment
-
Comment