Jeszcze taka ciekawostka.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziCo w tym ciekawego? To po prostu wzorzec miary jakiegoś płynu, niekoniecznie alkoholowego. Zwykła masówka.
Comment
-
-
Zgadzam się z Krzysiem. Spamujesz w tym temacie strasznie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziZgadzam się z Krzysiem. Spamujesz w tym temacie strasznie.
Comment
-
-
Nie strzelaj fochów. Tablica z piwami świata to naprawdę nie jest przedmiot, którym ktokolwiek się tu podnieci.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziNie strzelaj fochów. Tablica z piwami świata to naprawdę nie jest przedmiot, którym ktokolwiek się tu podnieci.
Comment
-
-
W jaki sposób? To forum piwne, dział kolekcjonerski to polskie browary i naprawdę raczej nikogo nie interesuje link do teraźniejszego plakatu z kilkoma flaszkami piwa lub mosiężna miarka bez żadnej cechy browaru kosztująca nawet 700PLN. Zobacz jakieś wcześniejsze posty w tym temacie i może zrozumiesz co mam na myśli.
Inwektywy w moim kierunku przemilczę.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziW jaki sposób? To forum piwne, dział kolekcjonerski to polskie browary i naprawdę raczej nikogo nie interesuje link do teraźniejszego plakatu z kilkoma flaszkami piwa lub mosiężna miarka bez żadnej cechy browaru kosztująca nawet 700PLN. Zobacz jakieś wcześniejsze posty w tym temacie i może zrozumiesz co mam na myśli.
Inwektywy w moim kierunku przemilczę.Last edited by mor842; 2019-07-29, 13:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mor842 Wyświetlenie odpowiedziNo może dla Ciebie nie ciekawa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mor842 Wyświetlenie odpowiedziI widujesz takie co chwilę na allegro.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mor842 Wyświetlenie odpowiedziWięc pytanie co Twój wpis w tym wypadku wnosi do tematu?
Jest to naczynie miarowe do płynów, i to raczej nie do piwa, a gorzelnicze. Brak cechy szczególnej, w tym przypadku lokalizacyjnej stanowi, że wartość obiektu pod względem filabirystycznym jest żadna. Nie wiemy, kto to kupił, i dlaczego. I czy rzeczywiście kupił, a nie tylko podbił cenę dla kumpla. Jedyna atrakcja tego naczynia to rozmiar, tak duże są rzadziej spotykane.Last edited by Krzysiu; 2019-08-05, 13:56.
Comment
-
-
Szykuje się kolejna ciekawa cena za kapsel
Comment
-
-
Jakiś wysyp przedwojennych kapsli
Comment
-
-
Wow, to nowości teraz chodzą po 70 zł netto, nono...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika K__J Wyświetlenie odpowiedziWow, to nowości teraz chodzą po 70 zł netto, nono...
https://allegro.pl/oferta/podstawka-...yca-8513404937Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
Comment